Śmietnisko > Archiwum

Piep*(&*(^&*^ learningi

<< < (2/9) > >>

Raan Kern:
Gimi, jak zawsze celna uwaga :D

A z Tob? Xylia to jak pami?tam na ircu o tym rozmawia?em i da?em Ci prost? rad? - olej te learningi i zacznij GRA?... dla funu, a nie dla cyferek.

Xarthias:
Ech, ja learningi sko?czy?em dopiero po 5 miesi?cach grania robi?c je na przemian z innymi rzeczami...
A adv mema na 4 nie mam do tej pory  :oops:
To jest my?l? najlepsze rozwi?zanie, ?eby nie znudzi? si? gr? - troch? skillujesz learningów (chocia?by pocz?tkowe na 4) potem robisz troch? gunnery czy co tam Ci jest potrzebne... podci?gasz np perca na 5 i szybciorem od razu trzaskasz adv na 3, inne skille, co? tam nast?pnego na 5 (np samo Learning), znowu co? innego... Potrwa to d?u?ej, mo?e w wyniku tego b?dziesz mia? o pare sp mniej ni? jakby? wyci?gn?? wszystkie learningi od razu, ale przynajmniej sie nie nudzisz w stacji...

regis:
no ja nie wciagalem dlugo adv perca i willa na 4... najpierw przyszla fryga i cruiser na 5 i specjalizacje na large guny t2....

redbart, ty pamietasz ze eve ma jakos ze 3 lata juz. Z poczatku tyle atrybutow starczalo :) a jakby teraz chcieli wprowadzic podwyzszone tartowe atrybuty to by musieli tak zrobic wszystkim...

hallor:
Regis - i jeszcze bonusy dla tych co skillowali bez takowych.

Pozatym .. jak by nie patrzec to jest rowniez gra RPG wiec nie stekaj ze musisz skilla robic - na tym to miedzy innymi takie gry polegaja :>

H.

Goomich:

--- Cytat: "regis" ---
redbart, ty pamietasz ze eve ma jakos ze 3 lata juz. Z poczatku tyle atrybutow starczalo :) a jakby teraz chcieli wprowadzic podwyzszone tartowe atrybuty to by musieli tak zrobic wszystkim...
--- Koniec cytatu ---

Poza tym tu chodzi o to, ?eby na te BSy troch? zapracowa?.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej