Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE PL
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: "PoCO" ---Hehe, w?a?nie o to chodzi. kody zosta?y zamówione wcze?niej, ale to CCP zawali?o (jak zawsze) to oni maj? problem z podchodzeniem powa?nie do klientów, nie my, ale to chyba ju? wszyscy zauwa?yli :P
--- Koniec cytatu ---
tu moglbym sie z Toba nie zgodzic... zamowilem kiedys w Play film na DVD, ktory wg. owczesnej informacji na waszej stronie, mieliscie w magazynie... a okazalo sie (po przyjeciu zamowienia), ze "czekamy na dostawe od dystrybutora"....
... ale to niestety jest bolaczka wiekszosci (jesli nie wszystkich) sklepow internetowych w Polsce.... sciagnac klienta, zeby zlozyl zamowienie, a jak to zrobi, to na 90% poczeka na realizacje.
Mam nadzieje, ze w przyszlosci to sie zmieni.
redbart:
Dla mnie idea?em jest www.rebel.pl, stan zamówienia podaj?,kontaktuj? si?, prosz? o potwierdzenie odbioru itp itd :) Bajka
Ellaine:
I podobno teraz sa tani, bo na poczatku bylo dobrze ale drogo.
GumisPLL:
To ja dorzuce 3 grosze .Teraz ludzie kupujacy kody chca je dostawac mozna by powiedziec natychmiast, niestety kupowanie w takich firmach kosztuje czas i czekanie.
Ja jak wiekszosc graczy wole kupic na allegro lub bezposrednio gdzie odrazu gram.
Codo frmy omawianej, kupowalem raz czekalem dobe ale tranzakcja doszla do skutku wiec niemam zastrzezen.
surt:
Nie polecam kupowania TC w play.pl ;)
Tak z ciekawo?ci zamówi?em 19.X TC w tej cudownej firmie ;) przelew kaske mi zabra? od razu :) do 25.X TC nie dosz?o, no to znudzi?o mi si? i dzi? o 9 25.X jest godz 16 a zamówienie wisi dalej jako aktywne i gotowe do realizacji ;)
normalnie jaja se robi? a nie powa?na firma ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej