Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE PL

<< < (38/40) > >>

Xarthias:

--- Cytat: "Ellaine" ---Najlepiej, zeby to byla L cierpliwosc tech 2 :)
--- Koniec cytatu ---

Sorki Ellaine, ale ostatnio zaczyna mnie to troch? wkurza?... Co drugi (optymistycznie patrz?c) Twój post jest kompletnie od czapy, nie na temat, bez sensu, tylko po to ?eby sobie posta nabi?, krótko mówi?c spam. :?
Daj se siana. Nie masz o czym pisa? to nie pisz wogóle. Jaki? mod/admin powinien si? wreszcie t? spraw? zaj??. :!:

I ?eby nie by?o, ?e chc? wykosi? konkurencj? :P I tak mam nadal lepsz? ?redni? :P

PoCO:
Dobra, telefon pomóg?, kody ju? s? :) Mo?na sk?ada? zamówienia, ale realizuje dopiero od poniedzia?ku, dzisiaj wzia?em wolne :P

Assari:

--- Cytat: "PoCO" ---Dobra, telefon pomóg?, kody ju? s? :) Mo?na sk?ada? zamówienia, ale realizuje dopiero od poniedzia?ku, dzisiaj wzia?em wolne :P
--- Koniec cytatu ---

Ja tak w kwestii formalnej. Play sprzeaje kody ju? od jakiego? czasu nei od wczoraj. Czy nie mo?ecie oszacowa? cho? zgrubsza ile tych kodów sprzedajecie miesi?cznie? i nast?pne partie zamawia? z wyprzedzeniem ?eby nie by?o takich problemów z dost?pno?ci?? Sam niestety te? mam z?e do?wiadczenia w tej kwestii. Zamawiam kod, który wed?ug danych JEST dost?pny a tu otrzymuj? e-mail z informacj? ?e kodów nie ma i ?e zamówienie b?dzie zrealizowane kiedy b?d?  :x A kiedy b?d?. ?

LosBekoczoS:
Widac Play niedokonca powaznie podchodzi do obslugi klientow EVE i tyle bo ja wiem ze towar lezacy nie zarabia ale jak chce sie miec renome to troche kasy trza poswiecic zeby w magazynie spokojnie czekala.

PoCO:
Hehe, w?a?nie o to chodzi. kody zosta?y zamówione wcze?niej, ale to CCP zawali?o (jak zawsze) to oni maj? problem z podchodzeniem powa?nie do klientów, nie my, ale to chyba ju? wszyscy zauwa?yli :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej