Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE PL
pc5:
--- Cytat: "redbart" ---
--- Cytat: "Haristas" ---Witam
Przyznam sie ze jedynym problemem jaki powstrzymal mnie przed gra to karta platnicza.
/ciach.../
Pociaga to nadal kilka operacji uzupelniajacych dla szarego (czyt: studenta) zjadacza chleba jak ja, tj. upgradowanie konta w banku, nawiazanie wspolpracy z innym serwisem akceptowanym przez
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Bosh, co za malkontent.. konto inteligo zak?ada si? w 10 minut, kurier porzyje?dza nast?pnego dnia, podpisujesz, dostajesz kart? visa electron. Utrzymanie darmowe, pod warunkiem, ?e masz ?rednie saldo >100pln w miesi?cu. Inaczej chyba 5 z?otych, ale to raczej nie problem bo 100 pln to prawie ka?dy ma. Karta umo?liwia p?atno?? przez internet. Gr? kupujesz w $, wi?c za 3 miechy p?acisz 125 pln... co za kurna problem?
Ja poprosze o kubeczek i plakat :P
--- Koniec cytatu ---
Mój kurier jako? si? oci?ga? bo przyjecha? po 14 dniach. Samo Intelligo zadzwoni?o do mnie po ponad 7 dniach od daty z?o?enia wniosku.
Kozlow:
Mnie tez powstrzymywala karta platnicza (przynajmniej tak sobie to tlumaczylem), moja nie moglem placic, bylo to rok temu jak gralem w triala. W zwiazku z tym ze mimo moich 27 wiosen nasz kraj naklada na mnie jakies kretynskie obowiazki zwiazane z obronnoscia panstwa nie moglem dostac karty kredytowej, w koncu przyslali mi wniosekjako staremu klientowi, podpisalem i mam. Poczekalem chwile, nie goraczkowalem sie. Jak sobie pomysle ze w wieku 16-20 lat mialbym takie problemy jak jakies onliny, karty kredytowe itd to mam ochote walic glowa w mur. Zakupy w internecie - tez sceptycznie do tego podchodzilem jak nie kupowalem, a okazalo sie, ze czesto jest to jedyny sposob zeby cos dostac. Eve przyciagnela mnie miedzy innymi tym, ze wlasnie trzeba sie postarac zeby w nia grac, ma liczne filtry na gamoni, nieukow, gowniarzy, golodupcow, nieudacznikow, wykolejencow, wowiarzy, larpowcow, itd, itp. I nie bierzcie tego ze mi sie wydaje ze jestem jakie "elyty", raczej bronie niszy ktora sobie znalazlem w swiecie elektronicznej rozrywki.
Pozdrawiam
Haristas:
--- Cytat: "redbart" ---
--- Cytat: "Haristas" ---Witam
Przyznam sie ze jedynym problemem jaki powstrzymal mnie przed gra to karta platnicza.
/ciach.../
Pociaga to nadal kilka operacji uzupelniajacych dla szarego (czyt: studenta) zjadacza chleba jak ja, tj. upgradowanie konta w banku, nawiazanie wspolpracy z innym serwisem akceptowanym przez
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Bosh, co za malkontent.. (...) co za kurna problem?
--- Koniec cytatu ---
Bosh, co za egzageracja, co za kurna problem?
PoCO:
Haristas, jesli popyt bedzie na odpowiednim poziomie do sprzedazy wejda tez inne opcje, kody 90 dniowe i karty 50 i 100-dniowe. A o tym wysy?aniu poczt? w kopercie to pomy?le, chocia? nie wiem czy komus by sie chcia?o czeka? a? nasza wspania?a poczta do dostarczy :roll:
Ellaine:
Pocza polska dostarcza prioytet srednio w 1 - 2 dni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej