Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE PL
Haristas:
Witam
Gratuluje nawiazania wspolpracy i wystawienia (wreszcie:) ) w Polsce key'ow do EVE.
Przyznam sie ze jedynym problemem jaki powstrzymal mnie przed gra to karta platnicza.
Korzystajac z serwisu www.play.com.pl mozna ,z tego co sie zorientowalem, zakupic time code pozwalajacy przedluzyc trial/konto. Szkoda tylko, ze nadal trzeba placic za to z gory (przelew). Pociaga to nadal kilka operacji uzupelniajacych dla szarego (czyt: studenta) zjadacza chleba jak ja, tj. upgradowanie konta w banku, nawiazanie wspolpracy z innym serwisem akceptowanym przez www.play.com.pl (np przelewy24.pl) by w ogole moc placic...
Moze przesylka pocztowa (list?) z kodem w srodku (oplata przy odbiorze) bylaby rownie interesujacym rozwiazaniem? Niestety takiego wyboru ten sklep internetowy (przy zakupie time code Eve-Online) nie oferuje:(
Sam jestem sceptykiem dokonywania transakcji przez internet ze wzgledu na moje dosc ograniczone zaufanie do operacji internetowych uwzgledniajacych posrednikow. Na pewno moja wiara w taka platnosc jest mniejsza niz zaufanie do Poczty Polskiej:) mimo ze tam tez kradna...
pozdrawiam
hallor:
A ja jestem troche sceptycznie nastawiony...
Tzn fajnie super, ale boje sie ze zwali sie banda malolatow z tibii (r) i popsuja Polakow w oczach graczy EVE.
Zwlaszcza po tym jak napisali o nich w gazecie (wiec rodzice spuszcza im lomot wiec beda musieli zmienic gre wiec wejda do eve ;) )
Skadinad jak beda w jakis ludzkich cenach t-shirty to bym sie ucieszyl, bo jak by nie patrzec 80pln za tshirta to troszke duzo :/
H, swir
Xarthias:
Na szcz??cie Eve jest nieprzyjazna dla gówniarstwa :)
Mato?olatom znudzi si? w po?owie triala, wi?c imho nie ma si? czego obawia?.
Mam nadziej?
Rhovana:
Ja te? mam nadzieje :wink: a i na t-shirta sie pisze :) I plakaty shipów :D
redbart:
--- Cytat: "Haristas" ---Witam
Przyznam sie ze jedynym problemem jaki powstrzymal mnie przed gra to karta platnicza.
/ciach.../
Pociaga to nadal kilka operacji uzupelniajacych dla szarego (czyt: studenta) zjadacza chleba jak ja, tj. upgradowanie konta w banku, nawiazanie wspolpracy z innym serwisem akceptowanym przez
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Bosh, co za malkontent.. konto inteligo zak?ada si? w 10 minut, kurier porzyje?dza nast?pnego dnia, podpisujesz, dostajesz kart? visa electron. Utrzymanie darmowe, pod warunkiem, ?e masz ?rednie saldo >100pln w miesi?cu. Inaczej chyba 5 z?otych, ale to raczej nie problem bo 100 pln to prawie ka?dy ma. Karta umo?liwia p?atno?? przez internet. Gr? kupujesz w $, wi?c za 3 miechy p?acisz 125 pln... co za kurna problem?
Ja poprosze o kubeczek i plakat :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej