Śmietnisko > Archiwum

?ONA (dziewczyna) A EVE.... TIPS AND TRICKS....

<< < (10/18) > >>

Locutus:

--- Cytat: "Dormio" ---Sugeruj?... przytulanie si? i rozmawianie  :twisted:
W ko?cu przeloty (zw?aszcza przez bezpieczne rejony) to najnudniejsza czynno?? w EVE. Podobnie jak kopanie. Ja te okazje wykorzystuj? w?a?nie do powy?szego :D
Niestety nie wypracowa?em metody zw?aszcza na szczególnie d?ugie misje (lvl4 potrafi? by? naprawd? d?ugie) i jedyne co w miar? jest skuteczne to zasiadanie do gry w momencie jak moja ?ona idzie spa?. Niestety ogranicza to znacz?co mo?liwo?? korzystania z TS'a  :cry:
--- Koniec cytatu ---

Dormio ten sam problem, u mnie jeszcze zona lubi przy kompie posiedziec wiec czasem trzeba i jej dac sie odstresowac, najgorsze jest to ze nie bardzo moge sobie pograc jak ona spi, bo mowi ze jej zimno i nie lubi sie klasc beze mnie.

A najlepsze jest to ze nauczony przykrymi doswiadczeniami po ogame, nie powiedzialem zonie ze to online gierka jest , i tylko co jakis czas slysze kiedy ja j? wreszcie skoncze , i ile mozna tak latac.

Same problemy ( dlatego wlasnie na TSie nie siedze  :( )

Lukas Rox:
hehe a ja swojej pokazalem "Eve never fades" :) Stwierdzila ze gdy tylko zamieszkamy razem bedziemy grac na dwa konta ;] (nie jest bynajmniej typem gracza) ;)

roofi:

--- Cytat: "Lukas Rox" ---hehe a ja swojej pokazalem "Eve never fades" :) Stwierdzila ze gdy tylko zamieszkamy razem bedziemy grac na dwa konta ;] (nie jest bynajmniej typem gracza) ;)
--- Koniec cytatu ---

0_0 hmmm mo?e twoja Kobietka ma siostre w?a?nie szukam lepszego modelu - taki wydaje si? by? optymalny  :D

chocia? kto wtedy b?dzie zajmowa? si? domem i dzieciakami (jak podrosn? zawsze mo?na im konto za?o?y? ale takie malusie nie dadz? rady hrhr)

joke

pc5:

--- Cytat: "roofi" ---
--- Cytat: "Lukas Rox" ---hehe a ja swojej pokazalem "Eve never fades" :) Stwierdzila ze gdy tylko zamieszkamy razem bedziemy grac na dwa konta ;] (nie jest bynajmniej typem gracza) ;)
--- Koniec cytatu ---

0_0 hmmm mo?e twoja Kobietka ma siostre w?a?nie szukam lepszego modelu - taki wydaje si? by? optymalny  :D

chocia? kto wtedy b?dzie zajmowa? si? domem i dzieciakami (jak podrosn? zawsze mo?na im konto za?o?y? ale takie malusie nie dadz? rady hrhr)

joke
--- Koniec cytatu ---

E tam dzieci, czasu by na gr? nie by?o :]

Fajn? masz kobit?. A mówili ?e klonowanie jest z?e :]

Ellaine:
Mam malutkie dziecko a wieczorami udaje mi sie pograc, calkiem regularnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej