Śmietnisko > Archiwum
?ONA (dziewczyna) A EVE.... TIPS AND TRICKS....
surt:
eh part a ty ciagle zakochany ;) ??
Sir Falo:
H?y h?y :) LosBekoczoS zawsze mi tylko ci?nienie podnosi?, nawet jeszcze jak w EVE nie grali?my tylko w UO :) Jak sie pojawi? Skype na moim kompie (po oporach oczywi?cie;) wiecznie sie dziwi?em jak to mo?liwe, ?e gada ze mn?, gra w eve, wdu.pcza kanapki, a obok siedzi jego kobita przemi?a i "kibicuje" z u?miechem na bu?ce :)
I pomy?le?, ?e kiedy? moja by?a nawet by?a niezadowolona, ?e gra?em w EVE i na GG jej z du?ymi lagami odpowiada?em :D Na szcz??cie czasy sie zmieni?y *wzdycha rado?nie*
Xarthias:
Sposób podsuni?ty mi przez kumpla - ale dzia?a tylko popo?udniami w tygodniu.
Sadzemy kobiet? przed telewizorem i najpierw klan, potem Drzyzga, potem detektywi, potem trzeba co? znale?? mi?dzy 19 a 20 (u niektórych wystarczaj? fakty i uwaga), nast?pnie m jak mi?o?? lub w11 i na koniec na wspólnej :lol: :lol: :lol:
I tym sposobem spokój od 17 z minutami do prawie 22 :D :D :D
marioosh:
od 19-20 proponuj?, ?eby zrobi?a sobie przerw? od tltewizora i niech zrobi kanapki ;)
heh poma?y? mo?na, lecz moja ?onki? jest w ci??y i musz? troch? si? o ni? potroszczy? gdy s?abo si? czuje..
pozdrawiam.
Rhovana:
hmmm, ja takiego problemu ogólnie nie mam bo mi sie bardzo spokojna kobietka przydarzy?a (i dobrze) przytulania potrzebuje w rozs?dnych dawkach a nie jak misiek non stop na szyji, no a poza tym sama m?uci dosy? ostro w Guild Wars.
Nie chcieliby?cie z ni? gra? w Quake I:D,
za to z poprzedni ? musia?em wypracowa? ostre kompromisy bo sie nie da?o inaczej. Podstawowym argumentem by?o "potrzebuj? troch? czasu dla siebie ?eby odpocz?? od pracy..." . Wiec Panowie ?ycz? powodzenia w negocjacjach:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej