Śmietnisko > Archiwum

rozwali?bym co?!

<< < (3/4) > >>

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Kamoris" ---To w evke grasz zeby sobie ksiazki poczytac ?? to lepiej isc do jakeis czytelni
--- Koniec cytatu ---

Hehe.. jak ja bym chcial poczytac, Tak Jak Lubie..., to dlugo bym w tej czytelni nie posiedzial.... chocby za piwko i papieroska... :P

Mietek Cruise:

--- Cytat: "ireul" ---
--- Cytat: "jamiro" ---merlinem to najlepiej nie nizej niz 0.8.
--- Koniec cytatu ---

no nie przesadzajmy, z tego co pamietam w 0.7 mozna sie obronic 2 medium dronami

co do strzelania do graczy uscisle:
w systemach security 1.0-0.5 nawet nie probuj, concord i sentry sa bardzo szybkie.
w systemach 0.4-0.1 - strzelac sie da, ale uwazaj przy bramach i stacjach - sentry nadal bedzie do ciebie strzelac jak wykazesz agresje. strzelaj na pasach w kopaczy  :twisted:  tylko uwazaj, bo lapiesz criminal flag i przez 15/30 minut (do tej pory nie wiem ile) od agresji jak polecisz pod stacje czy brame tez od sentry oberwiesz.
w systemach 0.0 - strzelasz do kogo chcesz. tylko wez kumpli zeby do ciebie nie strzelal kto tylko chce.
--- Koniec cytatu ---

Eeeeee? dwiema dronami medium w 0.7?  Ja w 0.4 czy 0.3 bronilem sie dwiema dronami na ospreyu.... i nawet dwa kruzy kopiac zjadlem :P dlugo to trwalo,ale testy sie powiodly :) jeszcze jakbym mial assault launczerka byloby szybciej ;P

Moim zdaniem lepiej bedzie Ci sie strzelac Kestlerem, zeby utrzymywac odleglosc od npc. Missile Launcher Operation na III i Standart Missiles I :)
Podstawowo bedziesz mial kolo 18,5km zasiegu mial, pozniej nawet i ponad 30 ;)

Butcher:
Wielkie dzieki za podpowiedzi.
Bylem juz w 0.7 niezla mucka. Marlin niezle sie tam spisuje. Zrobilem co chcialem (postrzelalem sobie troszeczke :twisted: ) dzieki waszym odpowiedziom pojasnilo mi sie troche. Dzieki wielkie. Aha po tej strzelance to Kretem to ja juz napewno nie bede. Wol? zabijac mordowac wycinac :twisted: Yoo!

Kamoris:
jka cchesz sie pobawic Merlinem na serio to spruboj misji lvl2 calkiem fajnie sie je robi i sie czlowiek nie nudzi :P

regis:
sie nie nudzi powiedzmy do 5 razu jak ci sie misja nie powtorzy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej