Śmietnisko > Archiwum

rozwali?bym co?!

(1/4) > >>

Butcher:
Testuje sobie EVE i tak sobie gram od kilku dni i gram i gram.......
Najpierw bawilem sie w kreta i rylem veldspar i co z tego ze dorobilem sie Isków na niszczyciela jak i tak go nie kupie bo brakuje skilla do tego rzecz jasna wiec kupilem Marlina wladowalem w niego wszystko co najlepsze i na co mnie stac jezeli chodzi o skile i latam tym Marlinem tam i z powrotem do deadspace i czekam az pojawi sie jakis cel i zaczyna mnie to nudzic troche.

Wiec pytanko mam takie czy w tej gierce mozna komus dokopac lub zmierzyc sie z kims mojego poziomu lub zapolowac samodzielnie na jakis stateczek? Jezeli tak to jak i gdzie?????????

Bo jak koplem niechcacy jednego goscia to zaraz przylecieli chlopaki z CONCORDATU i mnie kopneli ze nawet nie zdazylem pierdnac.  

Mam tez drugie pytanko i zarazem prosbe
Jezeli znalazby sie jakis fan co wie duzo o tej gierce którego moglbym pytac na biezaco o sprawy zwiazane z EVE przez gg i ktory mialby cierpliwosc do odpisywania to bylbym wdzieczny.
Dzieki czesc!

jamiro:
jesli chcialbys sie zmierzyc z innym graczem to polec do systemu o security ponizej 0.5 ale nie polecam tam leciec merlinem. Jesli chcialbys sobie postrzelac np w NPC to mozesz albo zaczac robic misje albo poleciec na jakis pas asteroidow, merlinem to najlepiej nie nizej niz 0.8. Wreszcie jesli szukasz pomocy to wejdz na kanal #polish tam na pewno znajda sie osoby ktore ci pomoga albo wstap do polskiego korpa.

Xarthias:
Wejd? na kana? w grze "Polska" "CEntrala" "PTF Centrala" "Polish" i tam pytaj, jakby? jeszcze mia? problemy to wal do mnie na gg (numer w profilu).

marcoos:

--- Cytat: "ireul" ---
bedzie do ciebie strzelac jak wykazesz agresje. strzelaj na pasach w kopaczy Twisted Evil tylko uwazaj, bo lapiesz criminal flag i przez 15/30 minut (do tej pory nie wiem ile) od agresji jak polecisz pod stacje czy brame tez od sentry oberwiesz.
--- Koniec cytatu ---

By? nie gra? w WOWa tylko w porz?dne gry to by? wiedzia?, ?e 15minut :) jest nawet od jakiego? czasu licznik, który pokazuje Ci ile jeszcze Ci zosta?o aktywno?ci CF :P

WolfSimon:
Z twoim sprz?tem i skillami to mimo wszystko rozwali?bym jeszcze kilka asteroid :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej