Śmietnisko > Archiwum
Jakie guny skilowac?
Xarthias:
--- Cytat: "hallor" ---
--- Cytat: "xarthias" ---
Zrób assault fryg? i small blastery t2 lub raile t2... ?aden spawn na pasie Ci nie podskoczy... chyba, ?e w deep 0.0 spotkasz commandera za 6mln... :)
--- Koniec cytatu ---
A czym ja latam... 4x neutron 2 przecie i specjalizacja na lev4 .. teraz reszta skilli z gunnery podciaga sie co by zmaksymalizowac skutecznosc :D
Szkoda tylko ze harpia bonus do dmg dostaje od skilla af a nie frig, bo assaulty na 5 to sie ruski miesiac robic beda :/
--- Koniec cytatu ---
Sory, nie skojarzy?em :P
Pijany wieczorem by?em ot co :P :oops: :oops: :oops: i pochrzni?y mi si? w?tki :?
WolfSimon:
--- Cytat: "xarthias ---Zrób assault fryg? i small blastery t2 lub raile t2... ?aden spawn na pasie Ci nie podskoczy... chyba, ?e w deep 0.0 spotkasz commandera za 6mln... :)
--- Koniec cytatu ---
Styknie spawn z BSem i 4 frygami webuj?cymi i p?kniesz pi?knie jak raca na nowy rok :) jak wpadniesz w sam ich ?rodek :)
Blaster:
--- Cytat: "xarthias" ---
Zrób assault fryg? i small blastery t2 lub raile t2... ?aden spawn na pasie Ci nie podskoczy... chyba, ?e w deep 0.0 spotkasz commandera za 6mln... :)
--- Koniec cytatu ---
Nie koniecznie bo wszystko zalezy od rasy takiego spawna 8)
Ciekawe czy uda ci sie zdjac w ass frydze ammatarskiego machariela za 900k :arrow: proponuje spróbowac ma taki tank na shielda ze nie ma szans.
Ja w Retribution 4xheavy pulse T2, 2x heat sink, multifreqency, small pulse spec na 4, AF na 4, i prawie cale pozostale gunery 4/5 nie dalem rady go zdjac
Xarthias:
Polecam amunicj? tech2 8) 8) 8)
Naprawd? daje niez?ego kopa, a przy okazji do blasterków zmienia rodzaj zadawanego damage :wink:
hallor:
--- Cytat: ireul ---.
--- Koniec cytatu ---
Ja bije serpentisow a oni cieniasy sa - przynajmniej jak na razie.
Jak chodzi o ammo t2 to (przynajmniej dla mnie) jest to pernamentnie nieoplacalne - na bs za 650-800k schodzi mi rowno caly magazynek antymaterii (+-kilkadziesiat naboi) czyli kolo 320 charges.
Srednia cena voida s byla kolo 1k isk/u, czyli 320k za sama amunicje bym wydal - doliczajac do tego straty na zbijanie "smiecacych" cr, bc, desek i fregat to podchodzi pod zysk z takowego.
A jak chodzi o tankowanie mnie to nie stanowi to problemu jak na razie - nie probowalem sie jeszcze tylko z rear admiralami, ale one strasznie rzadko sie spawnuja. No i z tymi über bs'ami (jak na razie tylko jeden za 3.7m sie trafil, ale poszedl tak szybko ze sie zdziwilem).
Ble... ale sie natworzylem
H.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej