Śmietnisko > Archiwum

Jakie guny skilowac?

<< < (3/4) > >>

Blaster:

--- Cytat: "hallor" ---
Tak wiem ale:
po 1 taka harpia 25m jest warta max
po 2 to nie jest fit pvp
a po 3 ja poki co bardzo alergicznie reaguje na pojawienie sie kogokolwiek w systemie

A pzoatym jak sie jeszcze podskilluje to dam rade optimal+fallof kolo 11km zrobic chyba :P bo teraz na ironie mam bodajrze 9km :P
--- Koniec cytatu ---

Tylko ze ceptory to nie zasze gracze ale takze NPC i zdazaja sie takie frygi, które orbituja wokól ciebie w odleglosci 4500 m z taka szybkoscia ze ledwo zdejmowalem je small pulsami T2  8) (bez webba oczywiscie)

RIPsento:

--- Cytat: "regis" ---no z ironem bedziesz zadawal na jakos 0.3-2 dmg na szczal ;))
--- Koniec cytatu ---

szczal jak sta? czy sta? jak szcza??

hallor:

--- Cytat: "blaster" ---
Tylko ze ceptory to nie zasze gracze ale takze NPC i zdazaja sie takie frygi, które orbituja wokól ciebie w odleglosci 4500 m z taka szybkoscia ze ledwo zdejmowalem je small pulsami T2  8) (bez webba oczywiscie)
--- Koniec cytatu ---

Jak na razie nikt mnie z belta nie pogonil (znaczy sie npc). Jak chodzi o frygi takie za 30k to sa upierdliwe jak diabli ale m.in. z ich powodu nabylem x5 weba i baaaardzo zwalniaja - wystarczajaco bardzo :P A neutrony trackinga maja przyzwoitego przecie jak wszystkie blastery. Chodz pewno jak sie natkne na cos twardego_i_scramblujacego (no dajmy na to 3 freje scramblujaco-webujace i 2 admirale z railami na ich optimalu) to mnie pojedzie ale coz .. raz na wozie raz pod wozem :P

Xarthias:

--- Cytat: "hallor" ---
--- Cytat: "blaster" ---
--- Koniec cytatu ---

Jak na razie nikt mnie z belta nie pogonil (znaczy sie npc). Jak chodzi o frygi takie za 30k to sa upierdliwe jak diabli ale m.in. z ich powodu nabylem x5 weba i baaaardzo zwalniaja - wystarczajaco bardzo :P A neutrony trackinga maja przyzwoitego przecie jak wszystkie blastery. Chodz pewno jak sie natkne na cos twardego_i_scramblujacego (no dajmy na to 3 freje scramblujaco-webujace i 2 admirale z railami na ich optimalu) to mnie pojedzie ale coz .. raz na wozie raz pod wozem :P
--- Koniec cytatu ---

Zrób assault fryg? i small blastery t2 lub raile t2... ?aden spawn na pasie Ci nie podskoczy... chyba, ?e w deep 0.0 spotkasz commandera za 6mln... :)

hallor:

--- Cytat: "xarthias" ---

Zrób assault fryg? i small blastery t2 lub raile t2... ?aden spawn na pasie Ci nie podskoczy... chyba, ?e w deep 0.0 spotkasz commandera za 6mln... :)
--- Koniec cytatu ---

A czym ja latam... 4x neutron 2 przecie i specjalizacja na lev4 .. teraz reszta skilli z gunnery podciaga sie co by zmaksymalizowac skutecznosc :D

Szkoda tylko ze harpia bonus do dmg dostaje od skilla af a nie frig, bo assaulty na 5 to sie ruski miesiac robic beda :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej