Eve Online > NoobGarten
Ma?y k?opot z radioactice waste :(
Aenyeweddien:
--- Cytat: "mc_gort" ---Ha! teraz ju? wiem :) pewnie dlatego tak ci??ko je zniszczy?. Takiego pancerza nie powstydzi? by si? pancernik. Jestem ciekawy czemu nie ok?adaja okr?tów szturmowych kontenerami :)
pozdro...
--- Koniec cytatu ---
Hmmm ci??ko zniszczy?... Zwyk?y jettison to 1-2 salwy z jednego mojego dzia?ka na BSie 8) 8) 8)
Tak wi?c to wzgl?dne poj?cie
Aenyeweddien:
No wiesz nie by?aby tego taka pewna - kolega chyba jedno i drugie wrzuca do jednego worka:
--- Cytuj ---Jako ?e s?abo znam angielski w pierwszej misji agenta rozwali?em nie tylko pirata ale i cargo z radioactive waste. Nie wiecie gdzie mo?na takie co? kupi?????? Mo?e jak zamaluje numery identyfikacyjne na kontenerze to agent sie nie po?apie i zaliczy mi misje???
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---a z mojego dzialka na BSie to nie? pewnie nie, bo salwa to jednoczesny strzaly z calosci lub wiekszosci atrylerii glownej statku. na pewno nie z jednego dzialka
--- Koniec cytatu ---
Ale? czepliwy mia?a na my?li strza? z jednego dzia?ka tylko :)
--- Cytuj ---pozatym widze ze wreszcie porzadnymi statkami latasz, ehehe
--- Koniec cytatu ---
Ca?y czas lata?am porz?dnymi - tylko jako? jak widz? niedocenianymi... A BSik to jest tylko na npc narazie ;) Za to na hounting zakupi?am w?a?nie Ceptorka ;)
Kamoris:
To kup od razu 10 na zapas :twisted:
mc_gort:
Gosiek mam racje wrzucam jedno i drugie do jednego worka :) Tym bardziej ?e gram dopiero trzeci dzie?. W?a?ciwie to chodzi?o mi o kontener po wystrzeleniu lub zniszceniu jednostki. I moim super laserem dla cywili niszczy?em go prawie 10 min :) Narobi?em sobie jeszcze innych klopotów ale uda?o mi si? z nich jako tako wybrn??. Naprzyk?ad omy?kowo kupi?em za ostatnie pieni?dze fregat? bez slotów na wie?yczki tylko na wyrzutnie rakiet oczywi?cie nie maj?c nawet jednej umiej?tno?ci do rakiet :) Ale gra i tak jest ?agodna dla takich ?osi jak ja :) We frontierze za ka?dy b??d p?aci?o si? ?yciem.
Kamoris:
HEHE ja pamietam jak na poczatku zaczynalem przygode z kopaniem i stwierdzilem ze kestrel to idealny spzret do kopania bo 4 hi sloty i duze cargo ma, nikt mnie nie uswiadomil tylko ze minery mozna zakladac tylko na turret sloty :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej