Śmietnisko > Archiwum

EVE vs WOW

<< < (3/3)

rbialo:
Na temat: 100% racji. I to do tego stopnia, ze nie bardzo jest o czym dyskutowa?.  :?

@ StellarSheep:
"(...)Rywalizacja z drugim czlowiekiem. To wlasnie to daje najwieksza satysfakcje."
"(...)nie wiem po co grac w gre multi jesli nie chce sie zmierzyc z drugim czlowiekiem(...)"

Ju? Ci mówi? po co - dla wspó?pracy z drugim cz?owiekiem.
Poczucie, ze mo?na co? wspólnie stworzy?: zbudowa?, zorganizowa? czy nawet wspólnie postzrela? do krzy?yków to jest to co mnie ci?gnie do MMOG'ów.

StellarSheep:
Looz tez lubie tworzyc. Ale ciagle tworzenie bez zadnej rywalizacji? Eeeee. Troszne nudne raczej. Ze tak sie spytam jeszcze? Po co tworzycie?

rbialo:
Dla*:
 - zabawy
 - poczucia dokonania czego? donios?ego
 - rado?ci tworzenia
 - z nadmiaru wolnego czasu
 - inne (nie wiem jakie)

*) niepotrzebne skre?li?

Czyli po to samo po co inni walcz? (tylko zamistr rado?ci tworzenia wstaw sobie rado?? niszczenia). :D

unique|tom:

--- Cytat: "StellarSheep" ---
"(...)Rywalizacja z drugim czlowiekiem. To wlasnie to daje najwieksza satysfakcje."
"(...)nie wiem po co grac w gre multi jesli nie chce sie zmierzyc z drugim czlowiekiem(...)"
--- Koniec cytatu ---

No dla mnie rywalizacja niekoniecznie musi si? wi?za? z grawerowaniem komu? maski Antimatterami, tudzie? Tachyonami. EVE umo?liwia rywalizacj? na tylu polach, ?e dla ka?dego si? znajdzie "arena" do ró?nych dzia?a? PvP czy to w handlu, produkcji itp. To jest dla mnie najwi?kszy atut EVE - diversity of professions, i co najlepsze z ka?dym kolejnym patchem ka?da z nich jest stopniowo rozwijana.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej