Śmietnisko > Archiwum

700.000$/rocznie z grania w MMO i po co si? m?czy? w RL-u?

<< < (4/5) > >>

rafaello:

--- Cytat: "Sambor" ---Tylko zastanawiam si? jak niby Komu?si?i dostan? si? do serwerów   :shock:
--- Koniec cytatu ---

w bardzo prosty sposob -dadza ultimatum - albo producent zrobi mechanizm albo przestanie zarabiac na chinskim rynku

bardzo prawdopodobne ze chiny beda tez dyktowac jak my bedziemy grac :/
wow to nie problem - maja sharding - mozna postawic chinski serwer i z glowy

problemem sa gry takie jak eve ktore nie maja shardow - tu jest jeden global serwer ...
kontrola ip... - niesprawiedliwe - czemu jedni we wspolnym swiecie miaja miec lepiej inni gorzej ?

chinski rzad ssa brudne paly zasyfionym pedalom

Dormio:

--- Cytat: "ireul" ---damian, jestes zboczeniec :P za kiepska jest ta gra ;) zeby tyle czasu zarywac  :twisted:
--- Koniec cytatu ---

Ej... a kiedy ja powiedzia?em, ?e tyle czasu po?wi?ci?em EVE ? Nie ma innych gier ?
Hehe... tak, tak... dla Ciebie za kiepska... a dla zbocze?ców wystarczaj?ca :D

Ichneumon:
20h to ty cienki jestes , ci ktorzy mnie pamietaja (teraz mam przerwe w eve ;/ ) wiedza ze jak ja sie wylogowywalem to albo restartowali servery albo u mnie cos sie syplo , potrafilem siedziec przed eve i 2 dni bez spania a jak spalem to i tak gry nie wylaczalem ;]

a co do zarabiania grajac to sam chcialem tak robic tylko nei chcialo mi sie babrac za zakladaniem konta w paypal'u na znajomego z niemiec

Dormio:
Hehe... kolejny, który odpowiada nie czytaj?c tego na co odpowiada. Nie gra?em dotychczas w EVE nawet 20h jednym ci?giem. W ?yciu poza EVE s? inne rzeczy - cz???, co pewnie niektórych mo?e zdziwi? s? wa?niejsze od przyjemno?ci.

Ichneumon:
ale grales 20h pod rzad w rozne gry tak ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej