Eve Online > Patche i dodatki
Nadchodzi KALI...
Sambor:
Czy mog? si? delikatnie :? spyta? jakie wy petycje piszecie do ccp ?
dzikus:
Petycja to: zg?oszenie b??du w grze, zg?oszenie problemu z misj? na przyk?ad. Czy reklamacja ("rozwalili mi statek cho? nie powinni"). Oczywi?cie te ostatnie rzadko s? uwzgl?dniane, cho? mi kiedy? oddali interceptora, ale to ?wie?o po du?ym patchu by?o (zreszt? oddali wszystkim).
Jak widzisz buga, to warto zrobi? dobr? dokumentacj? - zrobi? screenshoty z tego co si? dzieje na przyk??d (PrintScreen). Bez takich dowodów (logów, obrazków) petycja mo?e by? nie uznana, bo ci??ko udowodni? czy to si? zdarzy?o naprawd?, czy te? jeste? zdesperowany i chcesz tylko wy?udzi? BSa.
StellarSheep:
Hehe na ta ostatnia petycje to przez pierwsze 2 tygodnie srednio na 3 dni dostawalem automatyczna odpowiedz ze mnie przepraszaja i ze niedlugo rozpatrza moja petycje ;) No i czekam ;)
Kirh'aard:
eee, ale ja nie mowilem o automatach tylko o konkretnych reakcjach, automatem dostawalem zawsze natychmiast ale zaraz potem bylo cos od gma cy cus
przyzwrotach statkow musialem czekac do next dt tylko. 8)
Arleonenis:
Cóz, niestety ccp nie chce poprawia? b??dów graficznych a to mnie dobija, wypuszczaja multum stateczków nowych a polowa ma bledy graficzne, np slawny succubus latajacy... tylem, albo sliczny jaguar... który po zamontowaniu 3 dzial wyswietla tylko jedno i to po jednej stronie statku, albo slawny typhoon którego to od lat nie naprawili, po co wogole robic modele statków jesli czlowek specjalnie oddala kamere aby nie widziec takich potworków?
co do slawetnego balansu ccp chce wprowadzic npc dreadnoughty i carrier w beltach co raczej spowoduje ze: bez dreadnoughta lub xxl gangu bsków se nie popolujesz, juz widze oczami wyobrazni ten spawn 3 dready 6 bsów 20 cruiserów i setka fregat ( w tym wiekszosc npców tech 2, bo to tez chca wprowadzic)
ps. siemka wszystim dawno was ludziska nie "czytalem" :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej