Eve Online > Patche i dodatki

Nadchodzi KALI...

<< < (8/32) > >>

LosBekoczoS:
Rozwalajaca ta ankieta....

- " czy potrzeba opcji szukania na forum " to prawie jak ja bym ich spytal czy napewno musze placic za eve... poprostu N/C
- no i szkoda ze niepokazuje wynikow zwlaszcza dzial jak oceniasz kontakt z obsluga cccp .... co tez jest zenada ( obsluga nie pytanie )

Xarthias:
Czizus, sami malkontenci  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

dzikus:
Ja tam napisa?em, ?e dobrze oceniam dzia? obs?ugi. Jak na razie napisa?em do nich chyba 2 petycje, z czego jedna zosta?? za?atwiona pozytywnie, a jedna negatywnie, ale obie w czasie akceptowalnym.

StellarSheep:
To ja jakis wyjatkowo niefartowny jestem. Bo na moze 8 petycji ktore ja napisalem to odpowiedz dostalem na 4-5. Z czego moze 3 w odpowiednim czasie.
Na ostatnia ktora napisalem juz hmm z miesiac temu nadal nie dostalem odpowiedzi...

Kirh'aard:
hehe, ja sie zastanawiam jak wy to robicie...
jak narazie zdarzylo mi sie kilka razy pisac petycje, zawsze zostal problem rozwiazany tak jak trzeba [po mej mysli] :P
moze z raz zdarzylo sie ze troszke dluzej im to zajelo ale i tak w czasie sie zmiescili, zazwyczaj szybciutko reagowali, byli mili i grzeczni, nawet raczyli wyjasniac oraz przepraszac za zaistniale sytuacje...
hehehe
wiec naprawde nie rozumiem jak wy to robicie ze oni was tak traktuja.
ja ocenilem ich dobrze :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej