Eve Online > Patche i dodatki

Nadchodzi KALI...

<< < (22/32) > >>

Raan Kern:

--- Cytat: "Dormio" ---Daj spokój a? tyle to nie... policzy?em sobie przed RMR... zrobienie wszystkich skilli na lvl5 zaj??oby mi jakie? 16 lat... Teraz pewnie b?dzie z 25+

W ka?dym razie te? mia?em podobne wra?enie po pierwszym miesi?cu: &!@%# gra... mog? w ni? gra? wiecznie... eee... no mo?e nie wiecznie... ale chyba nie potrzebuj? ju? innych  :wink:
--- Koniec cytatu ---

Hehe... odk?d gram w eve to nie odpali?em ?adnej innej gry :D
Raz tylko, jak by? DT przeci?gni?ty przy patchu to w most wanted pogra?em hrhrhrhr.

Kamoris:
Heh dokladnie ja tam na poczatku sie tam pzrejmwoalem ze tam jakis tracking czy falloff jest :P Jakos to szlo a potem czlowiek powoli zglebi wsio :). I dokladnie ja tez nie gram w inne gry odkad zaczelem w eve, nie mam na nie czas i poporstu mi sie nie chce w nie grac. No teraz czekam tylko az wyjdzie w Polsce Oblivion to evka troche pojdzie w odstawke chyba

Raan Kern:
Nom, Oblivion zapowiada si? smakowicie... ale jak dla mnie to tylko Warhammer online b?dzie dla evki zagro?eniem... dobrze, ?e jeszcze troch? na niego poczekamy ;)

redbart:
Ja te? raczej odstawi?em wsio, teraz mo?e wróc? do NHL 2006 lub/i World Cup '06. Kusi mnie te? wst??ka wspomnie? odno?nie C&C First Decade... :)

Dla mnie konkurencj? dla Eve b?dzie STar Trek Online, ale to kupa i szmat czasu, a wtedy zbytnio od eve si? uzale?nie.

Ellaine:
To warhammer online jednak bedzie? Uoooo.

Oblivion dobry, zaiste,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej