Śmietnisko > Archiwum

abonamenty w MMORPGach? Kolejny haracz?

<< < (7/17) > >>

StellarSheep:
Hehehe po 1 topic niezla beka :D
Po 2. Ile masz lat? 14? Ja w wieku 13 lat juz sam "zarabialem" a tak naprawde dorabialem na rozne sposoby. Czasem u starych w firmie czasem gdzie indziej. Dzieki temu mialem kase na wlasne zachcianki etc.
Wszystko jest kwestia twoich inwencji. 60 pln? Z tego co mi sie wydaje to jakos mniej tego wychodzilo okolo 50 raczej. Juz nie wspomne o tym ze oplaca sie oplacic na dluzej odrazu.
Na urodziny czy cos tam nie dostajesz zadnej kasy? Np?
Zreszta rob jak chcesz. Skolowanie kasy nawet dla 14 latka nie powinno stwarzac wiekszych problemow ...

Viper:
Cz?owieku jest wiele sposobów
1. Babcie :)
2. Starsi wywalaj? ci? do sklepu to idziesz do takiego w którym paragonów nie daj? i doliczasz za transport itp.
3. Po?yczasz od starych (niekoniecznie musz? o tym wiedzie? :)) Jak starszy zapyta gdzie jego 60 z? to powiesz ?e by? w barze tak si? zala? ?e nawet o tym nie wie :)

Blaster:

--- Cytat: "Viper" ---
3. Po?yczasz od starych (niekoniecznie musz? o tym wiedzie? :)) Jak starszy zapyta gdzie jego 60 z? to powiesz ?e by? w barze tak si? zala? ?e nawet o tym nie wie :)
--- Koniec cytatu ---

LOL to juz jest jazda ekstremalna i raczej wiecej jak 1 czy 2 razy nie przejdzie  :P

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Viper" ---3. Po?yczasz od starych (niekoniecznie musz? o tym wiedzie? :)) Jak starszy zapyta gdzie jego 60 z? to powiesz ?e by? w barze tak si? zala? ?e nawet o tym nie wie :)
--- Koniec cytatu ---

PO SIÓDME: NIE KRADNIJ !!!!

Viper! Do czego Ty tego mlodego czlowieka namawiasz !?

Viper:
Czy ja gdzie? powiedzia?em ?eby krad? ???? A tak pyzatym to tylko sposób a nie namowa !!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej