Śmietnisko > Archiwum

abonamenty w MMORPGach? Kolejny haracz?

(1/17) > >>

zoekarl:
Bez owijania w bawe?ne:
uwazam ?e placenie za granie w jakiekolwiek gry online jest poroniony bo:
1. P?aci sie za pr?d.
2. P?aci sie za internet.
3. Psuje sie wzrok :)
wi?c dodatkowo p?acenie za granie jest dla mnie poronionym pomyslem (oczywi?cie nie mówie o p?aceniu za kupno gry).
Chcia?bym grac w t? gre ALE MNIE NIE STA?!!
Wi?c prosze uprzejmie jakiego? prawego forumowicza o podanie metody grania za darmo na e-mail: qwicol@op.pl  Numeru gg nie podaje bo dewoci b?d? mnie prostowa?:)
?egnam was raczej mnie wi?cej nie zobaczycie bo moderatorzy\Admini mnie wywal? no ale cu?... po to s? aby przestrzega? prawa na publicznym forum.

Viaderny:
Bez owijania w bawe?n??  To szkoda ?e? sie tyle opisa?.....

pticu:
be zowijania w bawe?n?: nie ma metody na granie za darmo  :twisted:

poszukaj sobie gry takiej, na ktora cie stac, albo napisz blagalnie usluzny email do CCP ze biedak i polamany i chory ze cie nie stac.

Ja tez chce jezdzic SUBARU IMPREZA WRX, ale mnie nie stac wiec jezdze fiatem tipo, proste

nigel:
Zoekarl....

s? gry za które si? p?aci i s? darmówki.. dla ka?dego do wyboru..

Je?li uwa?asz ten pomys? za poroniony.. to powiedz w takim razie .. sk?d twórcy gry mialiby bra? kas? na ??cza internetowe? na struktur? serwerów, na p?ace dla ludzi którzy si? tym wszystkim zajmuj? 24/dob??

Kto za darmo dawa?by prawie pewn? gwarancj? i? przez 23h/dob? serwer b?dzie sta?? a jak co? si? wy?o?y to od razu walcz? o jego podniesienie ?

Kto robi?by nowe modu?y do gry?

Znasz takich filantropów? Którzy po przepracowaniu 8h w pracy.. bo przecie? trzeba utrzyma? rodzin? i dzieci... siedz? nast?pne 6-10h pracuj?c charytatywnie ?eby? TY móg? sobie pogra? za free??

Jak s?dzisz jaki poziom ich zaanga?owania by?by? w skali 1-10.. 1.. 2 ??

Mo?e chcia?by? gra? w gr? gdzie przy 12k graczy masz lagi po 2-3 minuty po ka?dej wykonanej akcji? bo serwery stoj? na wolnym ??czu? Albo z powodu przepustowo?ci ograniczona jest ilo?? graczy do.... 250 ?

Mo?e chcia?by? aby przez 2 lata gra wcale nie ewoluowa?a ?

A mo?e jak wiele mmorpgów chcia?by? pirackie darmowe serwery ? gdzie konta s? przechwytywane, serwer znika po 2-3 miesi?cach grania ??

Zastanów si?..
i bez owijania w bawe?n? je?li po przeczytaniu powy?szego nadal b?dziesz si? upiera? przy swoim... to ?ali mi ciebie

SouL SlasH:
Placenie za gry online jest teraz tak powszechne ze stalo sie to juz normalne, zreszta jest to jak najbardziej zrozumiale... utrzymanie lacza , serverow, ciaglej pracy ludzi z CCP nad ulepszeniami EVE, 24h/dobe help online itp. samo kupienie gry nigdy nie wystarczylo by na pokrycie takich duzych i ciaglych kosztow a tak maja stale zrodlo dochodow i wszyscy sa happy 8) .

Druga sprawa ze sama cena subskrypcji dla nas wydaje sie dosc duza , co innego dla osob z zachodniej czesci europy, jest to przecietnie rownowartosc 2 paczek papierosow :D ale coz nam pozostalo... trzeba placic  :wink:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej