Eve Online > NoobGarten

Poczatkowe skille i statsy

<< < (5/17) > >>

Aenyeweddien:

--- Cytat: "Sambor" ---Czytam, ?e mowa tu o skillu leraning, w neocomie zak?adka mojego chara w skillach mam ju? juz grupe "leraning" ale tam mam jaki? "iron will" czy cu?takiego, co mam zrobi? aby szybciej sie uczy? ?
--- Koniec cytatu ---

Ogólnie masz 5 atrybutów postaci: Memory, inteligence, willpower, perception i charisma - których poziom wp?ywa na szybko?? uczenia si?.

Aby poprawi? poziom poszczególnych atrybutów musisz si? uczy? skilli z dzia?u learning:
Memory: Instal Recal i adv Eidetic Memory
Inteligence: Analitical Mind i adv Logic
WillPower: Iron Will i adv Focus
Perception: Spatial Avares i adv Clarity
Charisma: Empathy i adv Presence (z regu?y nie skilowany)
oraz sam skill Learning poprawiajacy wszystkie atrybuty

Xarthias:
To ja dodam od siebie jeszcze, ?e najpierw warto zrobi? Int i Mem na jakie? czwarte poziomy, podobnie learning, a potem Will i Perc. Nastepnie w tej samej kolejnosci robimy 5 poziomy i advance.
W miedzy czasie oczywiscie warto troch? innych skilli porobi? - ale jakich to zale?y od profilu postaci.

Sambor:
Ale przed tym musze zakupi? skille typu mem, int itp ?  :oops:

Xarthias:
No niestety, o ile nie masz ich na pocz?tku to trzeba je kupi?...
Komplet podstawowych learningów to oko?o 200tys ISK.
Adv s? ju? sporo dro?sze.

Xarthias:
Ech, taka kolejno?? jest dobra, pod warunkiem, ?e nic nie robisz poza tym i chcesz mie? oko?o 6 tygodni tylko noobowe skille... No i pod warunkiem, ?e masz dobre ?rdó?o kasy... Poza tym Cha sie nie op?aca wogóle skillowa? - chyba, ?e masz zamiar pój?? w skille z dzia?u Leadership... ale chyba nie warto, przynajmniej na pocz?tku...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej