Eve Online > NoobGarten

Poczatkowe skille i statsy

<< < (4/17) > >>

Geren:
Bawie sie kalulatorem z EVE-I, pierwsze statsty sa po wybraniu Basic/Miners, a drugie Basic/Immigrants.

Blaster:

--- Cytat: "Geren" ---Bawie sie kalulatorem z EVE-I, pierwsze statsty sa po wybraniu Basic/Miners, a drugie Basic/Immigrants.
--- Koniec cytatu ---

Nie wybieraj zadnych zdefiniowanych specjalnosci tylko na poczatku wybierz "custom" i sam rozdzielaj reszte punktów tak zeby wszystkie atrybuty poza charyzma byly na tym samym poziomie.

Geren:
Tak wiem, juz rozdzielilem, dziekuje ;)

Sambor:
Czytam, ?e mowa tu o skillu leraning, w neocomie zak?adka mojego chara w skillach mam ju? juz grupe "leraning" ale tam mam jaki? "iron will" czy cu?takiego, co mam zrobi? aby szybciej sie uczy? ?

Blaster:

--- Cytat: "Sambor" ---Czytam, ?e mowa tu o skillu leraning, w neocomie zak?adka mojego chara w skillach mam ju? juz grupe "leraning" ale tam mam jaki? "iron will" czy cu?takiego, co mam zrobi? aby szybciej sie uczy? ?
--- Koniec cytatu ---

Wycwiczyc jak najwiecej skilli z tej kategorii na jak najwyzszy poziom.
Generalnie skille learning dziela sie na 2 kategorie podstawowe i adwanced. Zeby mozna bylo uczyc sie skilli adwanced trzeba podciagnac na 5 poziom skill podstawowy podnoszacy ten sam atrybut.
Skille learning podnosza atrybuty (memory, intelligence, perception, willpower, haryzma) a te z kolei im sa wyzsze tym szybciej uczysz sie innych skilli.
Poczytaj w dziale noobgarden jest artykul Dzikusa bardzo dobrze opisujacy ten problem.  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej