Śmietnisko > Archiwum

Szukam skrzyd?owego :)

<< < (5/6) > >>

Ezachiel:

--- Cytat: "Hall Underley" ---Chcia?bym ?eby tak by?o. Niestety w tych które robimy jest ca?a masa wrednego ta?atajstwa za 30k z webem i scramblerem na pok?adzie.
--- Koniec cytatu ---

Tych nie licze. Na nie sa FoF Cruise bardzo efektywne lub zwyk?e Cruise misile.

Tadeus:
To ja sie moze dolacze do pierwotnego przeslania topicu..
Szukam skrzydlowego :)

Sam gram juz cale 4 dni.. latam Merlinem i zarabiam na zycie robiac misje bojowe lvl 1. Gra sie moze i fajnie ale zaczyna mi brakowac w tym wszystkim czynnika multiplayer i zaczynam sie zniechecac do gry.. tak wiec ewentualny kandydat (kandydatki preferowane :>) powinien byc mniej wiecej na moim poziomie cobysmy sie nie zanudzili nawzajem.
W sumie jak nie znajdzie sie chetny wojownik to moze i na jakis czas poeskortuje minera/haulera cobym mial z kim pogadac w grze przynajmniej :)

pticu:
co do pogadania to jest taki kanal POLSKA :) a podlacz sie do jakiegos polskiego korpa to nie bedziesz sie nudzil :)

Tadeus:
Co do corpa to mysle ze jest jeszcze za wczesnie. Zreszta na co mialbym sie przydac.. nie kopie.. nie transportuje.. ino rozwalam piratow z ktorymi i tak radzi sobie kazdy. Wsparcia tez specjalnie nie potrzebuje bo kasy mi nie brakuje tylko boje sie kupowac drozsze rzeczy myslac ze i tak i tak mnie rozwala :)
Dlatego szukam kogos na tym samym etapie gry co ja.

Viper:
HEHE nie martw sie... Ja terz mia?em takie rozkminki ale wykoxa?em Cruisera caldari i w 0.1 lata?em :) ?y?em a????? 5 dni z nim tam :) chyba dobry wynik i sie op?aci?o bo zarobi?em a statek wali? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej