Śmietnisko > Archiwum

Szukam skrzyd?owego :)

<< < (4/6) > >>

Ezachiel:
Nie znam twoich skill, ale  ja chwilowo robie sie za cienki na DD z misji lv 4.
Poprostu skubany Raven za 1250000 troszke szybciej boostowal shield niz moje torpedy mu go zdejmowaly ... chwilami ... zabralko doslownie 1 torpedy w seri weicej :) :)
No tak czy inaczej, walka z BS-ami wyglada przekomicznie :D
Wala torpedy, wala .. 1 seria ... 2 seria ... 7 seria poszla, zaczynaja wybuchac .... 20 % shield down, 40 % shield down .. spada calkiem shield i raptem 2 -3 serie wiecej i nie ma bs-a :)

rafaello:
no ja mam torpedy i caldari bs-a na 4 lvl - teraz sie robi caldari bs na 5 lvl
pomijajac wszystkie wymagane skile do tech II modolow

i tez mialem problemy z niektorymi bs-ami - jest taka misja "duo of deatch" czy jakos tak... sa dwa bs-y i kilka sentry ...
masakra - siedza zaraz na wejsciu momentalnie atakuja  - wiec ciezko sobie wyrobic dystans zanim sie zacznie atakowac, momentalnie wchodza na swojego optimala i tak siekaja ze glowa boli :/
to jedyna misja ktorej nie moge zrobic sam  - nawet jak optymalnie zaloze hardenery i optymalnie dobiore ammo - jak juz dojezdzam im koncowke armora zaczyna sie mega tank....

pozatym w sumie ostroznie robiac jestem w stanie zrobic wszystkie pozostale zupelnie solo
obecnie mam 3 cap rechargery tech II , 4 pdu tech II , x large shield bostera rare, hardner wymiennie w zaleznosci od potrzeb no i ab 100 mn tech II, fluxa rare na low slocie ktory daje 25% rechargu kosztem pojemnosci bateryjki, no i hi sloty: 6x siedge launcher (niestety zwykle :/ ) jeden rare duzy nos no i wcianalem jeszcze laserek maly

teraz najwazniejsze....
nie sam fit mi pozwala robic te misje
ostroznosc i doswiadczenie
99% misji wyglada tak ze zaraz po wskoczeniu robie aligna na cokolwiek i z nie go nie wychodze az nie mam 100% pewnosci ze dam rade albo mnie nic nie przytrzyma
juz ze 2 razy wyjechalem na strukturze - ale nie wtopilem

nastradi:
guristas extravaganza robilem sam w ravenie
bez jakis wymaxowanych skilli z jednym nosem
3 pdu tl2 i 2x balistic

na spokojnie

w bonus stage tylko budynek rozwalalem i hajda do stacji

Ezachiel:
roznica pomiedzy lv 3 a lv 4 misjami jest spora.
W lv 3 sporadycznie wystepoja statki za ponad 100 k, w misjach lv 4 sporadycznie wystepoja statki ponizej 400k  :roll:

Hall Underley:
Chcia?bym ?eby tak by?o. Niestety w tych które robimy jest ca?a masa wrednego ta?atajstwa za 30k z webem i scramblerem na pok?adzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej