Śmietnisko > Archiwum

Szukam skrzyd?owego :)

<< < (3/6) > >>

kerisso:

--- Cytat: "Blaster" ---
--- Cytat: "Ezachiel" ---zapod??y mi web to same dosta?y web
--- Koniec cytatu ---

To teraz mozna webowac NPC?
--- Koniec cytatu ---

Blaster tobie sie pomylilo z jammowaniem :p

Teraz mozna.

Ezachiel:
jamming te? dzia?a? zawsze ... chyba ?e przez ostanie pare miechów nie.
Kwestia tylko si?y tego jammoawania. Z tego co pamietam po testach robionych w QpA NPc mia?y 2 x si?e radaru jak bs-y, nawet takie ma?e gówna za 2,5k  plus mia?y wszystkie 3 typy radarów .. zyli laser, gravitacyjny i jeszcze jakis.

StellarZord:
hmm.... edmund czy tobie sie w glowie poprzewracalo lvl 3 i szukasz pomocy jak amsz ravena?..... ja lvl 3 robilem na odpierdol sie ravenem:)
z lvl 4 czasami potrzeba kogos do pomocy ale lvl 3 dla bsa to pestka same freje i cruzy

Ezachiel:
Zord, cholera piracie, masz racje. Wpadam w DD, wlaczam FoF cruise ide robic cherbatke ... lv 3, ale lv 4 DD Guristas estrawaganza zajeb... dlugo sie puka w polaczeniu tempest + raven ; ;
750+ torped + godzina na lvl.
OMFG, 4-6 h na Deadspace, a time bonus jest za 45 min !
To chyba trzeba robi? w 10 ravenow ...

Aczkolwiek ten setup z 6 x PDU II jest za s?aby na DD lv 4 musi byc balistic control. Ale to tak imo.

rafaello:
misje lvl 4 teoretycznie zostaly zaprojektowane na wiecej niz jednego bs-a..
no i faktycznie sa takie ktore ciezko sie samemu robi ale zdecydowana wiekszosc spokojnie na solo i w czasie

angel extravaganza nawet w dwa raveny nie do zrobienia w 45 minut ....

ja zadko robie te misje zupelnie sam ale z innego powodu - zawsze szukam kogos z indykiem do zbierania lootu - czasem w 15 minut na misji udaje sie wyprodukowac ponad ponad 50 puszek.... no i wez to zbierz :P

z moimi skilami i wyposarzeniem moge powiedziec ze z palcem w dupie mozna zrobic kazda w dwa raveny plus indus

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej