Eve Online > Zloty i zlociki
Zlot 2020
Doom:
Jako ze zdecydowana wiekszosc uczestnikow poprzednich zlotow mieszka w polsce proponuje jednak zostac w obrebie granic naszego kraju. Szwajcaria to taka mala anomalia na mapie europy nie tylko jesli chodzi o to ze polaczenia tam lub stamtad sa porownywalne kosztem do polaczenia z ksiezycem
Zgudi:
--- Cytat: Doom w Grudzień 23, 2019, 19:13:56 ---Jako ze zdecydowana wiekszosc uczestnikow poprzednich zlotow mieszka w polsce proponuje jednak zostac w obrebie granic naszego kraju. Szwajcaria to taka mala anomalia na mapie europy nie tylko jesli chodzi o to ze polaczenia tam lub stamtad sa porownywalne kosztem do polaczenia z ksiezycem
--- Koniec cytatu ---
Flixbus (dawniej Polski Bus) do Lozanny jeździ, w każdym razie w tym roku latem jeździł codziennie i to bezpośrednio w obie strony z Katowic i Wro (teraz nie ma jeszcze rozkładu na lato to nie wiem co będzie). Cena biletu w obie strony była po 200zł pod warunkiem, że rezerwujemy bardzo wcześnie, czyli 2 miesiące do przodu, lub jak się zarezerwuje tydzień przed wyjazdem to aż 600zł. To zamknie całą wycieczkę w kwocie 800zł/os. przy dobrym planowaniu: kwatera 300zł, jadło 200zł, autokar 200zł, bilety z Lozanny na miejsce 50zł. Problemem raczej nie jest koszt tylko prawie doba w autokarze lub 18 godzin w aucie. A sądzę, że lepiej i elastycznej autem jechać. Ale dobra, to była tylko propozycja bo to i tak za daleko, chciałem napisać, że się da. :) Nie ma tematu. :)
Tomash Kovahlsky:
Zbyt krótki czas plebiscytu... szczególnie w okresie świątecznym.. daj ludziom czs chociaż do 10-stycznia!
[WOH] Dasmind:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Grudzień 23, 2019, 20:53:10 ---Zbyt krótki czas plebiscytu... szczególnie w okresie świątecznym.. daj ludziom czs chociaż do 10-stycznia!
--- Koniec cytatu ---
To jest informacyjne dla mnie pingi poszły na wszystkich możliwych komunikatorach dadza rade :))
[WOH] Dasmind:
Co do organizacji poza terenem naszego jakże pięknego kraju odpada, Polski zlot odbywa się w Polsce!
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej