Forum Gry > Inne gry
Mobile
Zgudi:
Przeczytałem 50 opinii i co druga narzeka na P2W, kilka osób napisało, że na 19 lv stoją w miejscu od 3 miesięcy bo non stop są rajdowane przez graczy lv 25-30 i bez wydawania dużo pln na drogie paczki nic nie zrobią. Więc raczej sobie daruję.
Uwielbiam uniwersum treka i szukam ciekawych nowych trekowych gier. ST Online znudził mi się już dawno temu, jest bardzo słabo rozwijany.
ManganMan:
--- Cytat: Zgudi w Sierpień 07, 2019, 14:02:39 ---Przeczytałem 50 opinii i co druga narzeka na P2W, kilka osób napisało, że na 19 lv stoją w miejscu od 3 miesięcy bo non stop są rajdowane przez graczy lv 25-30 i bez wydawania dużo pln na drogie paczki nic nie zrobią. Więc raczej sobie daruję.
(...)
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze będę sprawdzał. Jak dotąd, to z aliansem się kitramy po słabo zaludnionych systemach i uważamy na farmerów.
ManganMan:
To może Stellarisa? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=6lkbynv8Abg
Zgudi:
Jak będzie dostępny w Google Play to sprawdzę bo na razie wiadomo tyle, że chwilowo wyleciał. O propo, ManganMan dalej grasz w mobilnego Star Treka? Da się całkiem fajnie pograć bez mikrotranzakcji?
Z gierek mobilnych poleciłbym Durango: Wild Lands dlatego, że moim zdaniem różni się od 99% szajsu w jaki ludzie grają na Androidzie.
Recenzja:
--- Cytuj ---Śmiem stwierdzić, że gra jest pionierem jeśli miałoby chodzić o otwarty świat MMO rodem z PCtowych tytułów.
--- Koniec cytatu ---
https://androidgames.pl/durango-wild-lands-wielkie-rzeczy-w-malym-opakowaniu/
Gra jest wzorowana na ARK Survival Evovled. Po ograniu ok. 15 godzin w tę gierkę stwierdzam, że jest bardzo mocno rozbudowana i może wystarczyć na dziesiątki godzin. Mamy kilkadziesiąt dużych wysp do eksploracji, niektóre są ogromne i sporo czasu zajmie ich zbadanie. Jest wiele stref klimatycznych, których nawet RUST bardzo mógłby pozazdrościć, jest tundra, sawanna, tajga, dżungla, pustynia, arktyka i inne, a w każdej z nich żyją inne stwory. Do tego jest rozbudowany market dla graczy w którym gracze sprzedają wszystko co zdołają wyprodukować. Skilli jest ponad 600 podzielonych na 65 drzewek umiejętności. Jest bardzo rozbudowany crafting pozwalający na tworzenie niemal wszystkiego od przeróżnych broni, pancerzy, narzędzi po zagrody, farmy, osady. Do tego jest ponad 100 gatunków różnych bestii, głównie dinozaurów. Mikrotranzakcje istnieją, ale są moim zdaniem zbędne. Jakie są wady? Jest jedna duża wada: market z milionem itemów dostępny jest w menu a nie konkretnych miejscach do których trzeba by się udać.
Zgudi:
Kurwa ja to mam pier****one szczęście. Przegrałem w to jakieś 18 godzi, zdążyłem kupić pakiet za 40zł i pół godziny później przeczytałem, że Nexon, producent tej gry zamyka swoje biznesy w Google Play, między innymi wyłączając także serwery Durango: Wild Lands. Podobno gra zarabia mniej niż 50 centów na gracza. To jest cholernie rozbudowana gra wyróżniająca się mocno z pośród androidowego crapu i jak widać tylko crap się ostanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej