Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Serenity 2.0
Ragnarok:
Sindri Egdald.
Może po prostu nie widziałeś jaką różnicę potrafi zrobić flota 100 osób w rękach dobrego fc podczas bitwy przeciwko Imperium.
Pisałem o tym już wcześniej.
Veldsper.
Właśnie sęk w tym, że ja nie chcę brać udziału w tym, co ty może nazwiesz sukcesem i co Ciebie kręci.
Mi to przypomina tchórzliwy atak na słabszego i sprawia, że mi się nie chce. A wiem, że w gsf będzie tego coraz więcej.
Zgudi:
Ja myślę, że w tym momencie temat się wyczerpał i nic nowego się nie dowiemy. Ragnarok będzie miał satysfakcję jak skłoni 2 osoby do opuszczenia GSF. Polskie korpy dalej będą fitować supery na oranie Keepstarów a my dalej będziemy narzekać, że mapa to one big blue sea splusowanych sojuszy.
Veldsper:
powodzenia więc w hi-secu
[WILD5] Sindri Egdald:
--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 15:16:03 ---Sindri Egdald.
Może po prostu nie widziałeś jaką różnicę potrafi zrobić flota 100 osób w rękach dobrego fc podczas bitwy przeciwko Imperium.
Pisałem o tym już wcześniej.
--- Koniec cytatu ---
Sugerujesz ze polskie korpy w gsf umiejo cos wiecej niz kopac gruz i wciskac f1? xDD
Ragnarok:
Sindri Egdald.
Jak najbardziej tak.
Można się zdziwić, jakie straty potrafi zadać taka ekipa, dowodzona przez fc z pasją.
A wiesz jaka jest satysfakcja i chęć do dalszej gry dla kogoś, kto ogląda później battle report, a uważał się jedynie za prostego górnika?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej