Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Serenity 2.0
Zgudi:
--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 14:07:33 ---Zgudi, przede wszystkim: dla mnie powodzeniem jest każda osoba, która odejdzie z Imperium i pójdzie do niezależnych od Imperium sojuszy.
To jest mój cel i przesłanie tego posta.
Natomiast, jeśli znowu masz na myśli nowy sojusz PL - pogadajmy w odpowiednim wątku, jeśli masz na to ochotę i jesteś zainteresowany tym, co ja myślę.
Jeśli tak - proszę wklej tutaj linka.
--- Koniec cytatu ---
Nie mam teraz na myśli nowego sojuszu. Chciałem tylko wiedzieć czy opiszesz nam wszystkim konkretny pomysł mający realną szansę powodzenia. Natomiast jeśli w wyniku twojego tekstu goonsy opuszczą 2 osoby, to jak piszesz już będzie to dla ciebie sukcesem, ale na mapie KOMPLETNIE NICZEGO nie zmieni. To, że kilka osób czy pal licho nawet 30 osób opuści gony to dalej NIC nie zmieni. Jedynie COŚ zmienić może dobrze skoordynowana, przemyślana i zaplanowana akcja w której biorą udział niemal wszystkie polskie corpy w goonsach.
Tak naprawdę Ragnarok nie wniosłeś nic nowego do tematu co by nie było obgadywanie pomiędzy rozwiązaniem C0venu a dniem dzisiejszym. Co kilka miesięcy pojawia się ktoś na centrali kto pisze o tym samym, czyli, że jest pilna potrzeba zmian i zachęca wszystkich, żeby zaczęli działać. Ale sam nie przedstawia żadnego spójnego planu, projektu na to jak takie zmiany mogłyby wyglądać.
Ragnarok:
Zgudi, jeśli Imperium opuszczą 2 osoby za sprawą działań 1 osoby, to było warto.
Tak, jak pisałem wcześniej, nie jestem prorokiem i nie dam Ci gotowej recepty na "powodzenie" (zresztą nie wiem nawet jak je definiujesz) z "prawdopodobieństwem 70%" (co?).
Karas, ja odszedłem z gsf trochę temu - to jest to co ja robię i do czego namawiam memberów Imperium.
Resztę, (jak w moim przypadku napisanie tego posta) pozostawiam inwencji twórczej zainteresowanych.
Także tylko tyle i aż tyle.
Veldsper:
w nc to ty chyba nie jesteś... nie możliwe aby tak im spadł poziom rekrutacji ludzi... horda jakaś była czy co? caracala straciłeś? może ci kupić? z fitem!
? ręcznie wyklepie i wyszlifuję karoserie, specjalnie na zamówienie - będzie o 5% lepszy niż inne caracale zchodzące z linji produkcyjnej
[WILD5] Sindri Egdald:
Przeciez nawet jak wszystkie polaczki wyjda z gsf to nie zmieni to zupełnie niczego xD
Veldsper:
gdy przegrany tonie... to czasem chce jak najwięcej innych ze sobą na dno pociągnąć - nie chce ginąć sam.
Ragnar... goonswarm jest również dla ciebie, nie toń. ;), bo nie ma za co.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej