Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Serenity 2.0
Ragnarok:
Tak, to, o czym napisał Isengrim - będzie coraz gorzej, jeśli większość graczy będzie dokładać swoje cegiełki do dzieła gsf.
Totalna stabilizacja.
http://evemaps.dotlan.net/corp/movements
[SHCK] Crushall:
--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 13, 2019, 09:02:14 ---Skoro chcecie, żeby wszyscy się mobilizowali do walki to nie groźcie tylko północy ale WSZYSTKIM NA RAZ. Piszcie do testów, że niedługo jak tylko skończycie z północą to z ich zaoracie, piszcie do Circle of Hell, że ich czas już minął, zagadujcie do Fraternity, żeby się pakowali i wracali do Hi-Seca, spamujscie na czatach w Providence, żeby sobie kupili odpowiednio duży zapas pampersów i chusteczek do nosa aby mogli was jakoś ugościć bo nie chcecie wąchać tego smrodu jak zaczną popuszczać. Zmuście całą niesplusowaną mapę aby czuli się zagrożeni i czuli potrzebę zjednoczenia się. W tedy będziesz miał bitki.
--- Koniec cytatu ---
Wtedy to nas zaorają :) Proście od razu sova zrzucić. Chcemy tylko jedną mała bitewkę tytankową i do domu. Nikt tak na prawdę nie chce wojny na pełną skalę bo już czas na walkę się kończy i gracze chcą wracać do krabienia.
Zgudi:
--- Cytat: [SHCK] Crushall w Czerwiec 13, 2019, 13:19:27 ---Wtedy to nas zaorają :) Proście od razu sova zrzucić. Chcemy tylko jedną mała bitewkę tytankową i do domu. Nikt tak na prawdę nie chce wojny na pełną skalę bo już czas na walkę się kończy i gracze chcą wracać do krabienia.
--- Koniec cytatu ---
Łeee... ja naprawdę myślałem, że wy chcecie porządnej wojny a nie kontrolowanej USTAWKI dla rozrywki.
[BWTF] Nightwisherek:
Zgudi serio tidi fest na kilka godzin to nie jest rozrywka? :D
Porządna wojna w wykonaniu nulla poszła w zapomnienie
To ja już wolę emocje jak mnie Darwini w rurce dorwali :)
Veldsper:
lol a co my maym do gadania. Cała gra jest ustawiona od tak dawna że już nie pamietam kiedy nie była.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej