Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Serenity 2.0

<< < (3/32) > >>

Ragnarok:
Zgudi, nie rozumiesz. Nie wiem, skąd pomysł, że ja chcę reaktywować c0ven, nie chcę.
Tak jak pisałem, największym problemem jest Imperium.

Gorąco zachęcam każdego, kto rozumie o czym piszę: nie patrz na innych, nie czekaj, aż ktoś zrobi c0ven lub inny nowy sojusz.
Wyjdź z Imperium. Jesteś CEO? Wyjdź z całym korpem, idź na swoje.

steven0ise, kopać można wszędzie, i kopać trzeba teraz dla przeciwników gsf.

Savannah Kado, wyjdź z gsf, jest duża szansa, że to Cię obudzi i przestaniesz ziewać.

Asm Nihouyah - nie, bo to nie ma znaczenia w tym momencie. Chodzi o osłabienie Imperium, a czy wzmocnienie PL/NC to najlepsze wyjście - kwestia do indywidualnej oceny. Jest wiele możliwości.

Zgudi:

--- Cytuj ---Gorąco zachęcam każdego, kto rozumie o czym piszę: nie patrz na innych, nie czekaj, aż ktoś zrobi c0ven lub inny nowy sojusz.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, tylko właśnie BĘDĄ patrzeć na innych i BĘDĄ czekać aż ktoś coś zrobi. WSZYSCY będą czekać niezależnie jak piękny tekst wyprodukujesz. Dlatego tłumaczyłem, że pisanie "odwagi" nic nie zmieni. Na leniuchy trzeba czegoś o wiele więcej, a moim zdaniem jest to jeden przywódca + sztab jego kolegów, którzy mają chęci i się wszystkim zajmą :)

Veldsper:
haha było wyznawców amarskich nie wkurwiać - nie wiedzieliście że oni fanatyczni i jest ich bardziej mnogo niż widać z pozoru?
dzisiaj zdychaja chyba 2 wrogie keepstary (a przepraszam 11tego)... dobrze :) - wszyscy powinni przylecieć się whorować

--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 10, 2019, 16:31:12 ---Wow, człowieku, zrozum, że Mittani robi coś znacznie gorszego, a ludzie tacy jak Ty w imię zemsty za dawne krzywdy ze strony północy przy supporcie pożytecznych idiotów pomogą mu zniszczyć najlepszą grę na świecie.
Ja "optuję" za odejściem z tego fatalnego projektu, jakim jest w chwili obecnej Imperium. Resztę pozostawiam ocenie indywidualnej.

Jeśli chcesz rozmawiać kto bardziej lubi północ a kto nie załóż proszę oddzielny wątek.

I widzisz, jednak jest pewna różnica.
Narobienie sobie wokół wrogów i podkręcenie pvp to jedno. Taka sytuacja tworzy kontent i stawia pvp na pierwszym miejscu.

Czym innym jest otoczenie się kordonem rejonów buforowych i sojuszy, i dążenie w tych warunkach do całkowitego pokojowego zlepienia wszystkiego razem - to po prostu obrzydliwe i sprawia, że wszystko co kontroluje Imperium staje się zupełnie martwe, a jedyną "rozrywką" jest kopanie lub "walka" z npc.
O przepraszam, można jeszcze iść na wojnę wg. formuły:
jest nas 10, tam jest jakiś 1, zbijmy go. Nie czekaj, może być silny, zaprośmy sojuszników, zbijemy go w 15. I jak gość ucieka to Wam jest wesoło i nazywacie go tchórzem? Tragedia.

--- Koniec cytatu ---

Zgudi:

--- Cytuj ---dzisiaj zdychaja chyba 2 wrogie keepstary (a przepraszam 11tego)... dobrze :) - wszyscy powinni przylecieć się whorować
--- Koniec cytatu ---
Wszyscy w CBC, SHCK, BWTF, I-DEA, 1TC, XALFA, 303SQ są zajęci fitowaniem superów żeby mieć 100% / 300 superów = 0.33% damage na zkillboard, więc nie mają czasu czytać, że na centrali jakiś tam Ragnarok wzywa do buntu.  :P

Soulscream:

--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 10, 2019, 17:40:31 ---

--- Cytuj ---"Jeśli jesteś w Imperium od dawna - wykaż się szlachetnością i idź pomagać tam, gdzie Cię potrzebują, a gdzie Ty będziesz "grubą rybą". Stać Cię.
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Zgudi, nie rozumiesz. Nie wiem, skąd pomysł, że ja chcę reaktywować c0ven, nie chcę.
Tak jak pisałem, największym problemem jest Imperium.

Gorąco zachęcam każdego, kto rozumie o czym piszę: nie patrz na innych, nie czekaj, aż ktoś zrobi c0ven lub inny nowy sojusz.
Wyjdź z Imperium. Jesteś CEO? Wyjdź z całym korpem, idź na swoje.

steven0ise, kopać można wszędzie, i kopać trzeba teraz dla przeciwników gsf.

Savannah Kado, wyjdź z gsf, jest duża szansa, że to Cię obudzi i przestaniesz ziewać.

Asm Nihouyah - nie, bo to nie ma znaczenia w tym momencie. Chodzi o osłabienie Imperium, a czy wzmocnienie PL/NC to najlepsze wyjście - kwestia do indywidualnej oceny. Jest wiele możliwości.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej