Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Serenity 2.0

<< < (4/32) > >>

[BWTF] Savannah Kado:
Jak to mówi osoba która bardzo lubię:
- Poczekaj spojrzę na mój obchodzimnietometr...
- ...
- Nie. Nawet nie drgnął.

Ragnarok:
Mówisz? Nie wiem tylko, czemu uważasz, że mnie obchodzi, że Ciebie to nie obchodzi.
No ale, każdy może pisać co chce.
Niektórzy kochają gsf, inni mają to gdzieś. Ich sprawa.
Jeszcze inni sami zauważą, że jest pozamiatane, klasycznie - jak już serwery będą puste.
Mam nadzieję, że znajdą się też tacy, którzy widzą to jak ja.

Trzymam kciuki.

Zgudi:

--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 10, 2019, 21:00:48 ---Jeszcze inni sami zauważą, że jest pozamiatane, klasycznie - jak już serwery będą puste.
...
Trzymam kciuki.

--- Koniec cytatu ---
Wiele osób sądzi, że może to doprowadzić do pustych serwerów i przez ostanie kilka lat wiele osób tu o tym pisało, nie ty pierwszy. Wiele osób próbowało krzyczeć "ludzie zróbcie coś!" przez ostatnie kilka lat po rozpadzie C0venu, nie ty pierwszy. Wiele osób trzymało kciuki żeby się coś zmieniło, nie ty pierwszy. Oczywiście nie brakuje też takich, którzy mają to gdzieś jak kilka postów wyżej. Jak patrzę na tekst z pierwszego posta to widzę tylko jedno wielkie deja vu bo co parę miesięcy ktoś nowy się pojawia i próbuje wytłumaczyć innym jak to się źle dzieje i że kiedyś to było. Teraz rozumiesz o czym piszę?

--- Cytuj ---Mam nadzieję, że znajdą się też tacy, którzy widzą to jak ja.
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś pierwszy raz w życiu na centrali był.

Ragnarok:
Doceniam to, zawsze lepiej krzyczeć na forum, niż być zupełnie biernym lub pisać, że tak jest cacy.
Moim zdaniem jednak, jak pisałem kilkukrotnie przede wszystkim każdy kto widzi to podobnie powinien zacząć od siebie, czyli odejść z Imperium.

Zgudi:

--- Cytuj ---każdy kto widzi to podobnie powinien zacząć od siebie, czyli odejść z Imperium.
--- Koniec cytatu ---
O kurde... "powinien zacząć od siebie, czyli odejść"... Tak świat tej gry nigdy nie działał i nigdy działać nie będzie. Dopóki nie znajdzie się ktoś kto zacznie działać, dowodzić i myśleć za resztę gdzie to co robi jest dużo fajniejsze niż to co robią inni żeby mieli powód aby "odejść z Imperium" to NIC się nie ruszy. Już mi się nie chce tego tłumaczyć. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej