Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
MiltisUmbrae:
Jaka pyskówka Isen?
Koleś mi zarzuca że nie oddałem kasy za imple jego kolegi które ten mi pożyczył.
Ja zrobiłem sobie przerwę (nie pamiętam ile prawdę mówiąc) a jak wróciłem to koleś dostał ode mnie więcej kasy niż te imple były warte.
Nie lubię jak ktoś opowiada głupoty na mój temat.
A za waszymi gankerami i ogólnie c0venem latałem potem bo mnie drażniły niektóre osoby - i całkiem nieźle się wtedy bawiłem, choćby czytając raciarzy płaczących w BZ na localu bo Miltis pilgrimem przyleciał i siedzi w cloaku xD
Potem coś ludzie się wymienili i już nikt nie płakał tylko wylatywał się poszczelać jak człowiek.
Z perspektywy czasu stwierdzam że ta śmieszna afera wyszła mi na dobre - odwiedziłem kilka corpów, polsko i anglojezycznych - żeby ostatecznie wylądować w HAVEN i dobrze się bawić z normalnymi (względnie) ludźmi bez dram - dość powiedzieć że stuknęły mi w corpie 2 lata - nigdzie nie siedziałem w EvE tak długo i tak dużo nie mordowałem - i nigdy się nie zastanawiałem nad zmianą corpa.
EOT
Isengrim:
A no to prosze. :) Tym lepiej i w takim razie dalszej udanej zabawy, sorry za podejrzenia. ;)
[LWLFE] Nightblue:
Napisałem, że pożyczyłeś i dałeś dyla. Co jest prawdą.
No i jak oddawałeś to miałeś oddać imple, a nie iski xD Pomijając, że chciałeś oddać mniej niż ich wartość, ale zoxis cię docisnął, żebyś oddał równowartość tego ile kosztowały w dniu pożyczki.
Kisne swoją drogą.
>No okradł swoich, ale oddał, więc gucci. Nie liczy się.
Tloluvin:
Dziękuję za przypomnienie dlaczego Coven nie był nawet w części tak popularny jak mógł być i uświadomienie, że na realizację pomysłu Polskiego sojuszu jest o kilka lat za wcześnie
MiltisUmbrae:
Jesteś snuffem więc twoje słowa i tak nie mają żadnej wartości xD
Napisałem jak było i gówno mnie obchodzi co ty sobie tam jeszcze dopowiadasz xD
EDIT: Jakbym mu oddał tyle co były warte jak mi pożyczał to by był w plecy 300m. Dzban...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej