Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (16/70) > >>

Day Ones:
Znaczy to, że latacie gówno statkami to chyba fakt. (god bless zoxis). Nie wiem od kiedy gra na pare altów to super blob lmao. Jestem prawie pewien, że zoxis nawet postował publicznie nagrania z naszych dropów.

Twarde Pukanie. Rekrutuje btw, największy Polski sov alliance ;)

steven0ise:

--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Styczeń 31, 2019, 21:02:41 ---No, bo to wcale nie tak, że po mnie cisnął Miltis na waszym publicu, a jak mu odpowiedziałem, to nagle dostałeś bólu dupy i mnie zbanowałes.

--- Koniec cytatu ---

Nie ja cie zbanowałem, prawdopodobnie miltis bo ma moderatora kanału albo ktoś inny.

--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Styczeń 31, 2019, 21:02:41 ---No fajnie, jakiś screenshot czy dowód?

--- Koniec cytatu ---

Co do zoxisa to zabolało chłopaka że dastał bana i przyleciał nam zbić raitaru swoim tytanem, w cyno range RAKAPAS. On w tym czasie kiedy my sobie roamowaliśmy i świetnie się bawiliśmy on bił sam naszą struktę i raportował gorąco co się dzieje na polishu. BRAWA BRAWA w tym miejscu dla niego.

Co tu dużo gadać, ja loguje wieczorem około 20:00 - 21:00 i cały czas latamy dobre się bawiąc więc mam wyjebane na SNUFFy. Co do naszych setapów to latamy tym kogo na co stać, a doktrynę NM czy bhaalgornów ma 80% osob w korpie, nie mówiąc o t3 do dropienia przez covert cyno itp. różnych statkach do roamowania.

Podsumowując mówie np. o tym że jak by nas miniony rozjechały albo ktoś inny to przynajmniej jest normalna rozmowa, jakies GF czy coś a nie od razu że jesteście gównem. Większość ludzi u nas ma po 30-40 lat więc mnie takie gadanie nie bawi totalnie.

[LWLFE] Nightblue:
No to są obrazki jak zoxis odwalał. Nie jesteśmy jedną osobą, pomimo że wiele osób tak rządzi.

Zbijanie poszło od Cpt Cato. Bo go irytowało obrażanie przez Wojownika na localu. My sobie dołączyliśmy tylko.

Co do waszych doktryn to nigdy się nimi zbytnio nie interesowałem. Kiedyś zwróciłem tylko na to uwagę, że jeśli chcecie coś większego porobić, to musicie kierować ludzi w nie. I tyle.

My nie mamy problemu z pisaniem gf po walce, jeśli bitka była spoko.

Większość problemów wynika z tego, że miltis pożyczył kasę od zoxisa i dal dyla. Zoxis go zaczął trollować i męczyć, gdy tylko się pojawił i tak się to skończyło. Ewentualnie trollowanie Wojownika, bo on na polishu gadał głupoty często i łatwo to zrobić.

Chcecie sie postrzelać to po prostu piszcie do Hy Wanto czy kogoś innego, że jest was tylu i tylu, czy można zrobić sobie skirmish w miare równy. Myślę, że by nie było problemu. Grr snuff hat snuff to kwestia tego, że my lecimy wygrywać OPSy. Casualowe floty nas mocno nie obchodzą i nikt nie będzie dropowal na pare cruisow, ktore będą chciały walczyć na równych zasadach. Ostatnio drakevace wprowadzilismy wlasnie dla jaj.

mkx:

--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Luty 01, 2019, 00:44:49 ---No to są obrazki jak zoxis odwalał. Nie jesteśmy jedną osobą, pomimo że wiele osób tak rządzi.

Zbijanie poszło od Cpt Cato. Bo go irytowało obrażanie przez Wojownika na localu. My sobie dołączyliśmy tylko.

Co do waszych doktryn to nigdy się nimi zbytnio nie interesowałem. Kiedyś zwróciłem tylko na to uwagę, że jeśli chcecie coś większego porobić, to musicie kierować ludzi w nie. I tyle.

My nie mamy problemu z pisaniem gf po walce, jeśli bitka była spoko.

Większość problemów wynika z tego, że miltis pożyczył kasę od zoxisa i dal dyla. Zoxis go zaczął trollować i męczyć, gdy tylko się pojawił i tak się to skończyło. Ewentualnie trollowanie Wojownika, bo on na polishu gadał głupoty często i łatwo to zrobić.

Chcecie sie postrzelać to po prostu piszcie do Hy Wanto czy kogoś innego, że jest was tylu i tylu, czy można zrobić sobie skirmish w miare równy. Myślę, że by nie było problemu. Grr snuff hat snuff to kwestia tego, że my lecimy wygrywać OPSy. Casualowe floty nas mocno nie obchodzą i nikt nie będzie dropowal na pare cruisow, ktore będą chciały walczyć na równych zasadach. Ostatnio drakevace wprowadzilismy wlasnie dla jaj.

--- Koniec cytatu ---

Btw z ciekawości ile militis pożyczył i kiedy to było ? :). Przecie ten złodziejaszek parę lat wstecz  c0venowe kontrakty zajeba... . i Z 2 lata temu chciał do c0venu wrócić pokornie z hasłem że już wydoroślał i nie robi takich rzeczy :D.
ps. Gigix by go wyleczył :DDD

A co do ustawionych walk jesteśmy chętni  na takową ustawkę. 12-20 +/- w takim przedziale. Jkc chętni pisać do mnie to się dogada.

MiltisUmbrae:
Mkx nie złodziejaszek, i nawet nie w c0ven - tylko od petow c0ven sobie odebral od jednego typka naleznosc za wyzwiska na localu.

A od zoxisa nie pozyczylem kasy tylko imple gwoli scislosci, i po prostu o tym zapomnialem zanim zrobilem sobie przerwe w grze. Jak wrocilem do gry to zeby Zoxis nie byl stratny to oddalem mu iski powyzej ówczesnej wartości tego setu. Teraz widze że to był błąd bo zoxis okazal się równie żałosnym zerem jak inni jego koledzy z snuff i moglem te iski przeznaczyc na cos pozytecznego.

I bylbym wdzieczny gdybys nie opowiadał sciem ze chcialem pokornie do c0venu wrocic - bo przed nikim sie nie kajalem i nikogo wtedy nie przepraszalem za to co zrobilem. Liczyłem na to że mogłbym od siebie coś wnieść do ally które było mi bliskie pod względem idei "polskiego ally".

Ale już z tego wyrosłem ;)

PS. Czekam na przeprosiny mkx

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej