Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
Day Ones:
Autyzm i choroby weneryczne.
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: Veldsper w Luty 05, 2019, 12:40:03 ---kiedys ta gra była zajebista dzisiaj to tylko farma
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Veldsper w Luty 05, 2019, 13:09:19 ---a ja nawet pvperem nie jestem jeno gornikiem ;)
--- Koniec cytatu ---
REALLY MAKES YOU THONK
Azbuga:
Zgudi! Co ja na to? Konieczność posiadania 9 kont żeby móc zrobić cokolwiek oznacza też że cholernie wiele osób tak robi. Mimo, że mi gra w ten sposób wydaje się absurdalna widać ludziom sprawia przyjemność. Eve dąży do coraz większych grup i posiadania coraz większych zasobów i jest grą dla osób, które tak lubią. Dla mnie capsy i cyna to zlo tej gry. Jak by to zalezalo ode mnie to carier by sluzyl do pakowania w niego statkow innych graczy i skakałby na max 1 system za to nie przez bramy, cały transport wymagałby haulowania w konwojach, a mapa powoli ale stale by była ruchoma i uniemożliwiała siedzenie na dupie. Sektory hi sec różnych ras bylyby porozdzielane low sekami ale bez wąskich gardeł tak aby było ryzyko transportu ale z cholernie trudną do wykonania pełną blokadą. Podobnie w null.Poza tym calkowicie usunalbym zarobek na ratach w formie bounty a posiadanie sova skasowalbym calkiem na rzecz posiadania stacji i dawania plusom mozliwosci dokowania, lokal chat poza hi sec i platnosci za czas gry iskami :) cokolwiek do wykopania poza veldsparem tylko poza hi sec. to by byla inna gra... do eve mam sentyment ogromny, ale rozumiem że to już nie jest gra dla mnie. Ale pomarzyć sobie mogę :)
Mokebe:
--- Cytat: Azbuga w Luty 05, 2019, 13:23:21 ---Zgudi! Co ja na to? Konieczność posiadania 9 kont żeby móc zrobić cokolwiek oznacza też że cholernie wiele osób tak robi. Mimo, że mi gra w ten sposób wydaje się absurdalna widać ludziom sprawia przyjemność. Eve dąży do coraz większych grup i posiadania coraz większych zasobów i jest grą dla osób, które tak lubią. Dla mnie capsy i cyna to zlo tej gry. Jak by to zalezalo ode mnie to carier by sluzyl do pakowania w niego statkow innych graczy i skakałby na max 1 system za to nie przez bramy, cały transport wymagałby haulowania w konwojach, a mapa powoli ale stale by była ruchoma i uniemożliwiała siedzenie na dupie. Sektory hi sec różnych ras bylyby porozdzielane low sekami ale bez wąskich gardeł tak aby było ryzyko transportu ale z cholernie trudną do wykonania pełną blokadą. Podobnie w null.Poza tym calkowicie usunalbym zarobek na ratach w formie bounty a posiadanie sova skasowalbym calkiem na rzecz posiadania stacji i dawania plusom mozliwosci dokowania, lokal chat poza hi sec i platnosci za czas gry iskami :) cokolwiek do wykopania poza veldsparem tylko poza hi sec. to by byla inna gra... do eve mam sentyment ogromny, ale rozumiem że to już nie jest gra dla mnie. Ale pomarzyć sobie mogę :)
--- Koniec cytatu ---
Ja też marzę, żeby ta gra umarła.
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: Mokebe w Luty 05, 2019, 13:27:21 ---Ja też marzę, żeby ta gra umarła.
--- Koniec cytatu ---
Chciałbym być tą grą
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej