Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
[ZTN] Tekitsun:
Oooooo zabić nooba krabiacego vexorem w delve. Mistrzu. No po prostu czekamy na filmik by uczyć się pro pvp :p kiedy zaczniesz polować na mtu ? :):):)
Śmiechu warte takie posty, jak Coven był w potrzebie to pierwszy uciekłeś, czyż nie? W obronie Covenu stanęły głównie Bwtf, idea i shck (plus jakieś drobiazgi). A Ty zero aktywności w obronie czy ataku jak widać na Zkillboard. Po tym jak skończyły się anomalki szybciutko poszedles do rentierow testów - grunt to mieć dostęp do anomlek.
https://zkillboard.com/kill/61673082/
Bwtf w tym czasie niczym dywizjon 303 zwalczał testów już pod banderą goonow a wy (idea) poszliście do obozu okupanta. Swoją drogą szybko kopa dostałeś - czyżby co2 nie doceniło geniuszu?
A może po prostu zabrakło ochrony ze strony kolegów z coho i po pierwszym blue fire był kick ?
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: [ZTN] Tekitsun w Wrzesień 23, 2018, 13:27:41 ---Oooooo zabić nooba krabiacego vexorem w delve. Mistrzu. No po prostu czekamy na filmik by uczyć się pro pvp :p kiedy zaczniesz polować na mtu ? :):):)
Śmiechu warte takie posty, jak Coven był w potrzebie to pierwszy uciekłeś, czyż nie? W obronie Covenu stanęły głównie Bwtf, idea i shck (plus jakieś drobiazgi). A Ty zero aktywności w obronie czy ataku jak widać na Zkillboard. Po tym jak skończyły się anomalki szybciutko poszedles do rentierow testów - grunt to mieć dostęp do anomlek.
https://zkillboard.com/kill/61673082/
Bwtf w tym czasie niczym dywizjon 303 zwalczał testów już pod banderą goonow a wy (idea) poszliście do obozu okupanta. Swoją drogą szybko kopa dostałeś - czyżby co2 nie doceniło geniuszu?
A może po prostu zabrakło ochrony ze strony kolegów z coho i po pierwszym blue fire był kick ?
--- Koniec cytatu ---
Hmmm w COHO? gdzie jak gdzie ale w COHO mkx nie miał znajomych :) BTW w COHO za moich czasów byli ludzie (w sumie to alty), którzy coś robili dla ally, zaledwie grastka ludzi.
--- Cytat: [ZTN] Tekitsun w Wrzesień 23, 2018, 13:27:41 ---Bwtf w tym czasie niczym dywizjon 303 zwalczał testów już pod banderą goonow
--- Koniec cytatu ---
Zabawne :)
PC5:
Od wydania gry co jakiś czas można przeczytać, że EvE umiera - nic nowego.
Myślę, że coś dobrego wyjdzie z przejęcia CCP przez PA. Nawet jeżeli będzie to plex launcher na hislota z 10m dmg.
EvE ma wiele poziomów i daje duże możliwości tworzenia własnego sandboxa. Wielu graczy nie doświadcza nawet kawałka tej głębi, bo trafiają do słabych korporacji lub grają solo. Sam przez to przechodziłem. Po 2 tygodniach triala odinstalowałem grę bo była nudna i nie widziałem co tu w niej fajnego. Dopiero drugie podejście, dołączenie do aktywnej i fajnie działającej polskiej korporacji Polish Task Forces, udział w akcjach korpowych, sojuszowych i co najważniejsze - poznanie fajnych ludzi - to wciągnęło mnie na lata. Dopiero wtedy gra ZACZYNAŁA pokazywać co ma do zaoferowania. Byłem też w słabych korporacjach, które "zabijają" wolę do gry, gdzie wieje beznadzieją i człowiek tonie w bagnie nudów zmuszając się do logowania chociaż co 2 dzień. Na szczęście udało się wyrwać z marazmu.
Chodzi mi o to, że jeżeli ktoś pisze RIP EvE to może nie chodzi o EvE, ale jego własny sandbox, miejsce gdzie siedzi, ludzi z którymi lata i to co robi. Jeżeli czujemy, że jest źle - najlepsze co można zrobić to ruszyć dupę i coś zmienić, dać grze i sobie nową szansę. Polecieć gdzieś indziej, porobić coś innego, poznać nowych ludzi. Jest tak wiele do zobaczenia, zrobienia, przeżycia...
Powiem na złość niektórym Long Live EVE! ;) Po prostu bawię się dobrze i widzę fajne zmiany w grze po latach. Oby tak dalej.
Jakub Trokowski:
http://eveonion.com/pearl-abyss-ceo-vetoes-october-patch-changes-orders-ccp-to-listen-to-players/
I co Wy na to, niedowiarki? :)
Amek Vi:
W Fakcie też o tym pisali.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej