Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
Soulscream:
Excel w kosmosie jest po prostu nudny niestety.
xantinos:
Mijają dwa lata jak mnie tu nie było :) i nic się nie zmienia dalej tematy czy umiera czy nie ... umarło już dawno temu teraz tylko kończy drygać :))
Zgudi:
RIP, nie RIP... Zablokować klawisz F1 i uniemożliwić przypisanie tej funkcji innym. EVE samo się naprawi.
Soulscream:
--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 19, 2018, 19:20:54 ---RIP, nie RIP... Zablokować klawisz F1 i uniemożliwić przypisanie tej funkcji innym. EVE samo się naprawi.
--- Koniec cytatu ---
Pieprzysz jak potłuczony, zabronić ludziom być stadem. Od XX lat narzekanie jest na to samo. W eve ma learning curve bardzo z dupy i zbyt dużo z excela w sobie, oraz wbrew pozorom idiotycznie rozwiązanie skillowania postaci. Jest po prostu mało atrakcyjna dla większego grona i tyle, wszystko trwa zbyt długo i tyle.
mkx:
--- Cytat: Amek Vi w Wrzesień 13, 2018, 22:01:36 ---Halo, widzial ktos mkx'a? 8)
--- Koniec cytatu ---
Uff, się zastanawiam czy warto wracać do gry... po chwili zastanawiam się czy dobry wątek czytam ... i tak jak najbardziej dobry:).
Tekitsun~~
--- Cytuj ---czy dołączysz do Mkx jako rentier ?
--- Koniec cytatu ---
nie wiem ktoś Ty i zkąd wypełzłeś ale nigdzie nie rence. Ostatnia moja aktywność miała miejsce w kwietniu 2017r. >>https://i.imgur.com/HWGR48o.jpg
ps obrazek oddaje poczucie community w gonsach z 2017- lokal 130, chyba wtedy to jakaś centrala gonow była, smaczku dodaje ze to jeden z "naszych" i widać postęp w edukacji i szkoleniu "topowych" ex C0venowych korporacji zamiast pomocy, wystukał help.
Gaavrin
--- Cytuj ---Jak dla mnie po latach w c0venie i półtora roku w goonach, gdzie przez cały ten czas w decydujacych momentach przegrywaliśmy, wygrywanie wojny jest miłą odmianą. CO2, NC. i PL robią przy tym co mogą żeby nam to wygrywanie umilić i przylatuja wdupiać kolejne floty, nawet wiedząc, że przegrają. Szacunek za to, za parę dni kolejny keepstar spadnie, tym razem w dw-t, stagingu co2. Mam nadzieję, że północ wrzuci nam ze 100 tytanów do zabicia.
--- Koniec cytatu ---
Szacunek za to ze napisałeś tak kompromitujący post, pomimo że jesteś w największym blobie gdzie nie powinno się obdarzać szacunkiem szaraków a jedynie dowództwo za umiejętność prowadzenia takiego zlepka pogłowia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej