Eve Online > Dyskusje ogólne

No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...

<< < (14/67) > >>

Tloluvin:
Dlaczego injectory i rury?

Doom:

--- Cytuj ---Moderacja tego Forum to ludzie z CBC, <tutaj byly moje komentarze ale je usunalem> . Duma urazona - prawda boli.
--- Koniec cytatu ---
Czuję się obrażony. Nigdy w CBC nie byłem. Tak po prawdzie w grze spotkałem kogoś z tego corpa tylko raz i skończyło się to comedy killem dramiela

Gaavrin:

--- Cytat: [I-DEA] Betonowy w Wrzesień 13, 2018, 19:55:45 ---Garvinie! Powiem ci ze zyje w blobie bo to najrozsadniejsze co mozna zrobic, jesli chce sie grac w swoja gre i zajmowac swoimi sprawami. W odroznieniu od ciebie nie czuje zadnej satysfakcji we wciskaniu F1 w blobie superow bijacym bezbronna strukture bo to zadne, zadne, osiagniecie. Gooni nie maja zadnej kultury i zadnego community, tam kazdy sobie i w swoim gronie, to taki extended highsec dla ludzi ktorzy maja jakies podstawy. Nie ma sie czym szczycic DJ! Dodam jeszczcze, ze po zasmakowaniu goonowa i tapi wiem jak wspaniale byly floty ravena nullseca teka i innych, tam przynajmniej musialem wkladac jakis wysilek w to zeby sie nie wyjebac.

W C0VENIE bylem u siebie i mi zalezalo.

--- Koniec cytatu ---

Zaczynanie zdania od mojego nicku, pod cytatem, który nie jest mój, uważam za trochę dziwne? Ale odkładając to na bok, masz rację, Gooni nie mają community, każdy robi co chce, sam, albo w swoim gronie. Ale jak sam napisałeś, jesteś w blobie, bo.... chcesz grać w swoją grę i zajmować się swoimi sprawami? No stary, przestań orać się sam i daj innym szansę!

Ja nie mam zamiaru udawadniać teraz tutaj Tobie, kto czuje większa odrazę do siebie samego wciskając F1. Ja siedzę w blobie, ty siedzisz w blobie, tyle. I to czy ci w nim dobrze, czy nie, nie zmieni tego faktu, że w nim jesteś. Więc nie wypominaj tego mi, proszę.

P.S.

Ja tamtej wypowiedzi nie zgłaszałem do Admina, nigdy nie mam takiego zwyczaju.

Zgudi:

--- Cytat: Gaavrin w Wrzesień 13, 2018, 21:38:35 ---Zaczynanie zdania od mojego nicku, pod cytatem, który nie jest mój, uważam za trochę dziwne? Ale odkładając to na bok, masz rację, Gooni nie mają community, każdy robi co chce, sam, albo w swoim gronie. Ale jak sam napisałeś, jesteś w blobie, bo.... chcesz grać w swoją grę i zajmować się swoimi sprawami? No stary, przestań orać się sam i daj innym szansę!

Ja nie mam zamiaru udawadniać teraz tutaj Tobie, kto czuje większa odrazę do siebie samego wciskając F1. Ja siedzę w blobie, ty siedzisz w blobie, tyle. I to czy ci w nim dobrze, czy nie, nie zmieni tego faktu, że w nim jesteś. Więc nie wypominaj tego mi, proszę.

P.S.

Ja tamtej wypowiedzi nie zgłaszałem do Admina, nigdy nie mam takiego zwyczaju.

--- Koniec cytatu ---

Ale zauważ, że to jest dość ciekawe podejście do tematu: 'Cały się lepię od tego gówna w którym się razem z wami tarzam po uszy ale robię tak bo to najrozsądniejsze co można robić'.

Amek Vi:
Halo, widzial ktos mkx'a?  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej