Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
Isengrim:
Dinobrain oskarżający Goonów o blobowanie i niskie standardy, this is pure gold. ;D
Nie mówiąc już o tym, że jakoś ta opinia nie przeszkadza Ci być blue do "Gównów". TAPI jest w tej chwili takim samym rakiem, jak Gooni, albo jeszcze gorszym.
[ZTN] Tekitsun:
--- Cytat: [I-DEA] Betonowy w Wrzesień 13, 2018, 00:14:07 ---
[admin]Bastuj waść wypowiedzi[/admin]
--- Koniec cytatu ---
Zabawne jak takie rzeczy pisze osoba wyrzucona z goonow za nie spełnienie tamtejszych ponoć niskich standardów. Dziś jesteś jeszcze niżej, który to już raz zmiana strony? Coven, co2, goon, test. Co dalej ? fraternity czy dołączysz do Mkx jako rentier ? Bo ze tapi tez zdradzisz to pewne, tylko pytanie kiedy :)
Filip Bonn:
Zawsze jak czytam posty exCovenowcow to mam nie odparte wrażenie że w *urwe mnie ominęło ;D
Zgudi:
--- Cytuj --- Bastuj waść wypowiedzi
--- Koniec cytatu ---
E noo... wypowiedź była całkiem barwna.
Nie sądziłem, że dożyję czasów, gdzie za jazdę ostro po goonsach można dostać warna.
Przyznać się chłopaki, który z was poszedł na skargę? :)
Gdzie podział się wasz anty-systemowy (system to goonsi) duch walki? :)
Betonowy:
--- Cytat: [ZTN] Tekitsun w Wrzesień 13, 2018, 17:49:47 ---Zabawne jak takie rzeczy pisze osoba wyrzucona z goonow za nie spełnienie tamtejszych ponoć niskich standardów. Dziś jesteś jeszcze niżej, który to już raz zmiana strony? Coven, co2, goon, test. Co dalej ? fraternity czy dołączysz do Mkx jako rentier ? Bo ze tapi tez zdradzisz to pewne, tylko pytanie kiedy :)
--- Koniec cytatu ---
Z poketu T8 wylatywalem jako ostatni, z IDEĄ. C0VENu nigdy nie zdradzilem i nie zdradze. C0VEN to bylo najwspanialsze moje doświadczenie w EVE i wszystko co było potem - CO2, goony, tapi nawet się nie umywa.
Ale z w/w procz c0ven to CO2 bylo najfajniejsze
--- Cytuj ---Przyznać się chłopaki, który z was poszedł na skargę?
--- Koniec cytatu ---
Moderacja tego Forum to ludzie z CBC, <tutaj byly moje komentarze ale je usunalem> . Duma urazona - prawda boli.
--- Cytuj ---Zabawne jak takie rzeczy pisze osoba wyrzucona z goonow za nie spełnienie tamtejszych ponoć niskich standardów. Dziś jesteś jeszcze niżej, który to już raz zmiana strony? Coven, co2, goon, test. Co dalej ? fraternity czy dołączysz do Mkx jako rentier ? Bo ze tapi tez zdradzisz to pewne, tylko pytanie kiedy
--- Koniec cytatu ---
Garvinie! Powiem ci ze zyje w blobie bo to najrozsadniejsze co mozna zrobic, jesli chce sie grac w swoja gre i zajmowac swoimi sprawami. W odroznieniu od ciebie nie czuje zadnej satysfakcji we wciskaniu F1 w blobie superow bijacym bezbronna strukture bo to zadne, zadne, osiagniecie. Gooni nie maja zadnej kultury i zadnego community, tam kazdy sobie i w swoim gronie, to taki extended highsec dla ludzi ktorzy maja jakies podstawy. Nie ma sie czym szczycic DJ! Dodam jeszczcze, ze po zasmakowaniu goonowa i tapi wiem jak wspaniale byly floty ravena nullseca teka i innych, tam przynajmniej musialem wkladac jakis wysilek w to zeby sie nie wyjebac.
W C0VENIE bylem u siebie i mi zalezalo.
A tak wracajac do poczatku tego tematu to eve zdycha (zdechla?) przez injectory i rury.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej