Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
ManganMan:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 08, 2018, 10:07:15 ---God Bless Warcraft.
--- Koniec cytatu ---
A waćpan idzie w diabły :P 8)
https://www.youtube.com/watch?v=m9vEmr6V6c8
[WILD5] Gagat:
Może koreance przyciągnął więcej ludzi do gry? Czasem chujowa zmiana jest lepsza niż żadna. Ta gra i tak ma się coraz chujowiej, więc może jednak wyniknie z tego coś pozytywnego
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Tloluvin:
Trochę jestem nie w temacie, ale może w końcu dzięki temu ktoś zrobi porządek w hi secu, który stanie się bezpieczniejszy (nie całkiem bezpieczny, bo przecież są wojny) dla osób nie zainteresowanych pvp, które chcą sobie czasem na luzie postrzelać do krzyżyków dzięki czemu może wrócić sporo osób co IMO byłoby pozytywną rzeczą
Filip Bonn:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Wrzesień 09, 2018, 14:12:36 ---Może koreance przyciągnął więcej ludzi do gry? Czasem chujowa zmiana jest lepsza niż żadna. Ta gra i tak ma się coraz chujowiej, więc może jednak wyniknie z tego coś pozytywnego
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Ta sama myśl kołata mi się po głowie.
[BU FU] Karas:
mechanika Hi to osobna para kaloszy. Osobiscie tez bym wyjebal jaka kolwiek interakcje. Wszystkim z przymusu status safety green. zadnych stacji posow poco NIC. Wszystkie struky powinny nalezec do frakcji. chcecie stacji pokosow posow i pew pew, wypierdalac do low/null/wh. Hi powinien byc 100% safe. Zadnej budowy poza t1.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej