Eve Online > Dyskusje ogólne

No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...

<< < (63/67) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Wrzesień 16, 2019, 11:37:30 ---Mało jest graczy którzy chcą się postrzelać, jeśli już to zajebać coś bez ryzyka, ale postrzelać... niach niach niach... no nie bardzo.

--- Koniec cytatu ---
Niby tylko jedna, krótka wypowiedź, ale tak ładnie opisana przyczyna radości z wprowadzenia BO, że aż zazdroszczę, że tak nie potrafię.
Szacun.

Dziobak:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2019, 08:55:09 ---Karmienie troli i śmieszki swoją drogą ale rozdawanie banów za free i fałszywe oskarżenie o bocenie i modyfikowanie klienta to byłby paskudny fail ze strony CCP. Są w stanie wykazać dowód na to czy napisali "my wiemy, że tak było"?

--- Koniec cytatu ---

zapytałem ich o dowód, na jakiej podstawie opierają swoje postępowanie, w odpowiedzi otrzymałem coś w stylu że moje postępowanie jest na tyle poważne że podtrzymują swoją decyzje, i ani słowa na jakiej podstawie, kolejną polemika w dyskusji z suportem było że jeśli się mylą to nie mogę się nawet bronić bo nie chcą powiedzieć gdzie widzą tą modyfikacje czy bota więc nawet nie wiem o co im chodzi, więc nawet jak jak by ktoś był wstanie im udowodnić że się mylą, to nie ma takiej możliwości, nie można się bronić, byłem ze sprawą na policji, osobiście w 20 kancelariach, sądzie karnym i cywilnym, powiem tak, sytuacja prawna w naszym kraju, jak bym miał porównywać do czegoś,  tak "pi razy dżwi", to jest na okresie coś przed średniowieczem, albo jaskiniowym, z wniosków jakie z tego mam, mało tego w grze jest wiele fajnych rzeczy które ja zaproponowałem by ccp zrobiło, które zostały zrobione przez zakładanie przez ze mnie tematów na forach ccp w sekcjach "feedback" w czasach zanim powstały jakiś "cancile of stelar managment" albo focus grupy "feedbacowe", mam żal do tych ludzi którego nie da się opowiedzieć, a jeśli chodzi o boty, to według mnie ccp ma fiksacje do botów, bo sami ich używają na markecie, by utrzymać ceny co ważniejszych przedmiotów, by gra była bardziej żywotna. według mnie jest łatwiej pomylić człowieka z botem niż na odwrót, osoba ktróra sobie raci na supera czy coś tam, wykonuje powtarzalna czynność, i wątpie żeby komuś chciało się robić jakieś dodatkowe chaotyczne zachowanie by nie dostać free bana albo wgóle wpaść na to by udawać niebota, a bot może mieć jakiś skrypt by generować chaotyczne interakcje, i bana nie dostanie.

Filip Bonn:
Dziobak odpowiem przewrotnie i z przymrużeniem oka.
Jeśli na podstawie twoich interakcji w świecie EVE pomylono Cię z Botem... To może i lepiej dla Ciebie żebyś nie grał. Szkoda się tak odmóżdżać ;)

[BU FU] Karas:
Wysoki sądzie, to ja sam przez 22h dziennie farmie. Udowodnijcie mi, że nie.
SSP jest tak marne w ściganiu botów, że albo musiałeś na bezczela ryć po kilkadziesiąt godzin dziennie. Albo robić to jakoś wyjątkowo głupim toolem, a na pewno ktoś musiał Cię podpierdolić. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że ssp robi łapanki jakichś randomów aby na siłę im udowadniać, że bocą, podczas gdy mogą wręcz przebierać w bociarskich kontach.

Nie klei się ta twoja opowiastka, biednego pomówionego normika. Który nie ma zielonego pojęcia o co chodzi.
Na pewno chwyta bardziej za serce niż ta od hentai: ]

Jaki cel miałoby w tym ssp aby tak robić? Nie widze motywu: ]

Zgudi:

--- Cytuj ---byłem ze sprawą na policji, osobiście w 20 kancelariach, sądzie karnym i cywilnym
--- Koniec cytatu ---
Co powiedzieli prawnicy?

Spodziewałbym się odpowiedzi w stylu: konto EVE jest de facto własnością CCP, więc mogą zabrać kredki kiedy chcą.

Chwila chwila. Biorąc pod uwagę istniejące i skasowane wątki na tym forum to wydaje mi się, że policja często musi pochylać się nad EVE.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej