Eve Online > Dyskusje ogólne

No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...

<< < (62/67) > >>

Zgudi:

--- Cytuj ---Wystarczyłby pewnie jakiś 1 lepszy algorytm uczenia maszynowego. I jeśli ten algorytm byłby wstanie przewidzieć sekwencje kolejnych klików lub nazwijmy to akcji, to już jest to podstawa to popatrzenia.
--- Koniec cytatu ---
Niech CCP pobierze/ukradnie/kupi te boty, zapuści w środowisku testowym i porówna ręcznie lub za pomocą algorytmu działania tych botów z działaniami na kontach graczy. Mogliby oddelegować kilku pracowników do infiltrowania bociarskiego klubu aby mieć zawsze aktualne boterskie programy i mieć z czym porównywać.

[BU FU] Karas:
Myślisz, że nie mają? hehe.
Ale nawet jeśli, OK, no to Se kupują se i co dalej>?
będą wysyłać pocztą zaproszenia na streama aby każdy im pokazał próbkę swojego gania i komisja będzie oceniać zgodność z zakupionymi botami? hehe

Gdyby mieli zwalczać bociarstwo dawno by to zrobili. Technologia nie stoi na przeszkodzie.
To są decyzje polityczne, cyrk pod publike z superami w HIsecu, dla szczególnie bezczelnych, a reszta mierzona jest w ilości opłaconych subskrypcji. Hajs się musi zgadzać.

Veldsper:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Wrzesień 16, 2019, 09:27:03 ---Skoro oni nawet prawdziwych botów nie są wstanie wyłapać, to wyłapują niewinnych ? Niestety po skończeniu blackoutu masa botów znów wróci do gry. Jakoś nie wydaje mi się, zeby ccp chciało walczyc z botami, bo te konta to dla nich dużo $. Wiadomo, ogromna większość botów uzywa clickera, który jest praktycznie nie wykrywalny. Ze wszystkim da się bez problemu poradzic, ale ccp widocznie nie chce, bo to im odpowiada.

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

ccp nie umie, ale pear abbys już tak.
ich game guard zalicza się do jednego z najlepszych jakie istnieją i inne technologie wykrywania automatyzacji - zresztą musieli bo boterzy im zzerali przychód z bdo. Ostatnio rozpoczeli wojnę z klawiaturami i myszami które mają makra. ccp tolerowało  boty latami i co nagle? tak im się odmieniło że pobanowali ;)... tak tak - ja tu widzę rękę kogo innego...
No i koreańce mają kota na punkcie automatyzacji i botów i tego typ działalności - u nich można za to do paki trafić :D a nie tylko bana dostać.

Zgudi:
Mam tezę. Koreańce mające hopla na punkcie bociarstwa przy przejmowaniu CCP zmusili ich do udowodnienia, że coś robią i banujo za bocenie, więc dziobakowi oberwało się rykoszetem bo trzeba było kogoś wskazać?

Dla Dziobaka na pocieszenie przeróbka Wilki - Bohema (wersja poprawiona):

Od tego trzeba zacząć rzecz
Bocę, bo zgubiłem się
Niewiele pamiętam
Far od fara i raj

Czuję w sobie chuć i moc
Dobrze jest, bawimy się
Farmy nie ma końca
Wóda, promile w nas

Bocę, bo chcę
Bocę, bo życie jest złe
Czy są iski, czy nie
Bocę, bo wolność to zew
Bocę, bo wciąż kocham to
Kocham to

Delve ostro bawi się
Płyną noce, przemijają dnie
Niewiele pamiętam
Bełtam byle gdzie

Boisz się, więc będzie tak
Słabe granie, słaba śmierć
Wszystko w twoich rękach
Obudź się

Bocę, bo chcę
Bocę, bo życie jest złe
Czy są iski, czy nie
Bocę, bo wolność to zew
Bocę, bo wciąż kocham to
Kocham to

Filip Bonn:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2019, 17:21:52 ---Mam tezę. Koreańce mające hopla na punkcie bociarstwa przy przejmowaniu CCP zmusili ich do udowodnienia, że coś robią i banujo za bocenie, więc dziobakowi oberwało się rykoszetem bo trzeba było kogoś wskazać?

--- Koniec cytatu ---

Skąd masz pewność, że Dziobak nie bocił?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej