Eve Online > Dyskusje ogólne
Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza
Amek Vi:
--- Cytuj ---Natomiast w testach bawi się Galtan, Janus, Beton , Bort , Amek
--- Koniec cytatu ---
Pod jakim nickiem tam gram? Zdemaskuj mnie pls albo nie obrażaj.
mkx:
Wybacz ;p potrzebowałem ników aby ładnie wyglądało :D
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: [P0LR] Aramil Liodon w Wrzesień 04, 2018, 17:59:12 ---Łączy nas ostatecznie pasja do jednego i jest to głupia gra o klikaniu w Excelu.
--- Koniec cytatu ---
Pasja? hmmmm... Pasja to emocje a tego ostatnio korpowi brakuje, zwłaszcza w goonach :) Następna przewidywana porcja emocji to chyba anchor Keepstara. Tylko kogo to emocjonuje?
Jak przyszedłem do C0venu to atmosfera była przynajmniej PvP. Im więcej spotykałem górników tym było gorzej. I rozumiem, że tritanium jest potrzebne ale nie daje emocji a już tym bardziej pasji.
A już tematów, które budziły emocje inne niż ISK/h to już dawno nie słyszałem na TS :)
[P0LR] Aramil Liodon:
--- Cytat: mkx w Wrzesień 04, 2018, 18:48:27 ---A obwieściłem się gdzieś zbawcą ?
Wgl to kto Ty jesteś ? :)
Raczej nie nadajemy na tych samych falach a treści które używam tworzą się gdy pan " mało czasu " rodzina i rl lepsze " zaczyna dywagować kim on to nie jest w "exelowej" grze wtedy go warto sprowadzić do parteru :) dawniej można było jeszcze posłuchać drżącego głosu na tsie takiego osobnika. Teraz pewno macie psychloga który pomaga po przeczytaniu takich treści bądź co bądź spotkaniu się w "exelu ".
--- Koniec cytatu ---
A twierdzisz, że gra ważniejsza jest od RL i rodziny? Poza tym musisz mieć ostry przypadek amnezji, żeby chociaż nie kojarzyć tego typu maili (załącznik) wysyłanych na Alians głównie w 2014 roku, ani nie kojarzyć mnie w ogóle skoro prawie każdy kto był w C0VEN w tamtym czasie chociaż mnie trochę pamięta (chociażby jako osobą bardzo zaangażowaną, oficera łącznikowego z HQ koalicji i członka CIA)
Poza tym fajna atmosfera jest dla Ciebie odpowiednia. Atmosfera opresji na TSie kogoś kto nie podziela twoich wartości. Drżący głosik to głosik który nie poleci z Tobą na żadną flotę w przyszłości bo go opierdoliłeś i wyśmiałeś. Uważam, ze tryhard też może być robiony w fajnej i przyjemnej formie, ale takie środowisko jakie przedstawiasz jest tylko i wyłącznie toksyczne. Ba najlepsze grupy w tej grze potrafią po spinającej wszystkich członków aliansu akcji trochę "wyczilować" i się pośmiać potem. Przykład - KB Pandemic Legion zamieniał się na tęczowe misie za kazdym razem jak tracili tytana, po pierwszych wybuchach złości ludzie uznawali swoje straty za MEM i potrafili wrócić mentalnie do stanu skupienia.
Betonowy:
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Wrzesień 04, 2018, 19:00:44 ---Pasja? hmmmm... Pasja to emocje a tego ostatnio korpowi brakuje, zwłaszcza w goonach :) Następna przewidywana porcja emocji to chyba anchor Keepstara. Tylko kogo to emocjonuje?
Jak przyszedłem do C0venu to atmosfera była przynajmniej PvP. Im więcej spotykałem górników tym było gorzej. I rozumiem, że tritanium jest potrzebne ale nie daje emocji a już tym bardziej pasji.
A już tematów, które budziły emocje inne niż ISK/h to już dawno nie słyszałem na TS :)
--- Koniec cytatu ---
No właśnie. Był C0VEN i się chciało. Nie ma C0VEN i się nie chce.
Pozdrowienia z anomki.
Bekon.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej