Eve Online > Dyskusje ogólne

Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza

<< < (19/38) > >>

[P0LR] Aramil Liodon:

--- Cytat: mkx w Wrzesień 04, 2018, 17:12:44 ---To tak jakbyś chciał państwo bez wodza/prezydenta/ wataszki.  Grupa osób polaków gra w dziurach low secach, hi secach itd i to tez są polish comunity ?
Tzn Asm ja po prostu mam inną wizję community, podnoszę poprzeczkę i wymagam więcej kryteriów do spełnienia być może się mylę ale takie moje przekonania i oczekiwania.

--- Koniec cytatu ---

No oczywiście i dlatego traktujesz innych rodaków, członków tego samego community jak

--- Cytat: mkx w Wrzesień 04, 2018, 00:17:35 ---Przecie tera w gonnsach chłopaki maja eazy game eazy isk i mogą latać capslami nie tylko koło cytadel, a w razie wtopy typu " self destruct " dostaną refunda od alliansu, tego żaden polski ally nie zaoferuje, w efekcie nie zaistnieje w wielu głowach.

Dawniej po stracie sova allians/ludzie nie szli na łatwiznę jak dzisiaj. Tylko zaciskali pasa i czekali na moment by uderzyć a w miedzy czasie uprzykrzali życie agresorowi.
Niestety owy twór o którym tutaj mowa musiałby mieć trzon graczy old C0venowców/Minionków  i innych twardych jednostek . A cale szambo Typu Cbc i Shck traktować jako pety, ew szkółki do core ally.
Na dzis dzień C0ven trwałby sobie np przy innej koalicji  w innym regionie i miałby sova o ile nie wpuścił by bydła w swe szeregi i dal im prawa głosu. Bo jak coś idźe źle to bydło jak szczury ucieka tworząc efekt domina.
Demokracja nie działa, wspólne głosowania i słuchanie pomysłów ludzi koparek i takich którzy nie potrafili przelecieć z a1 do bz...

Nie ma czegoś takiego jak polish comunity w gonnach , jesteście małymi nic nieznaczącymi trybami w wielkich machinach. A czasy zaistnienia polish comunity i akademii typu Ua czekają wciąż na lidera :).

--- Koniec cytatu ---

bydło, szczury i ludzi niższej kategorii bazując na tym jak spędzają swój czas w głupiej grze o statkach kosmicznych, a nie o tym jaką wnoszą wartość do community poza czystym uczestnictwem w statystykach Twojego elitarnego PVP Aliansu. Ja uważam, ze polskie community teraz jest bardzo przyjemne po odejściu takich idealistów do lamusa, na TSie BWTFu każdy jest witany szeroko otwartymi ramionami i miło się rozmawia ze znajomymi których nieraz już się spotkało na ogólnopolskich zlotach polskiego (sic!) community personalnie. Oczywiście są pewne różnice i spiny, ale mimo że nie jestem na razie członkiem BWTFu nigdy nie czułem się tam odstający od grupy. Łączy nas ostatecznie pasja do jednego i jest to głupia gra o klikaniu w Excelu.

PS

--- Cytat: mkx w Wrzesień 04, 2018, 17:56:27 ---Apropo WhiteCata tez wywalili za to ze rencił i nie latał vigilami na cta XD. A mnie nie wywalili, Zikko Zinn co z tym fantem zrobić ?

--- Koniec cytatu ---
Whitecat sam wyszedł z C0VENu za moją namową i po bardzo przyjemnych słowach rzucanych w jego stronę. Do ostatniego dnia miał alty w COHO, które usunął sam po rozmowie z Xeo

mkx:
To twoje odczucie ja takich słów nie użyłem ^^.   A co do White to ja znam inna wersje od Barwy i old  Ropli.

Gaavrin:

--- Cytat: mkx w Wrzesień 04, 2018, 17:12:44 ---
Gaavrin Ludzie tacy jak Ja wyrabiali normy partycypacji Cta w koalicji za siebie i inne osoby/korporacje żeby ludzie tacy jak Ty i Twoje ziomki mogły np jak Nigwisherek dyrektor c0venu robić przebitkę na markecie po 600%+ krzycząc wszem i wobec że prowadzi market w eso dla c0venu aby się rozwijał i temu go na Cta nie ma, a rzekome ceny to oszczerstwa wszystko są, a potem na jakimś tam posiedzeniu jak fakty zostały podane przepraszał :), what a shame . Mógłbym tu taśmy prawdy wyciągać godzinami np o panu pseudonim " odrabiam jfa temu takie ceny" itd itd ale to temat na osobny wątek - chcecie takowy ? :D

--- Koniec cytatu ---

Tacy jak ja? Ja akurat nigdy nie handlowałem, mało co raciłem, większość mojej aktywności w c0ven to były cta, na które latałem jak tylko mogłem. Problem w tym, że mam tzw. prawdziwe życie, czyli masę ciekawych innych rzeczy do robienia, niż tylko granie w eve. Mimo to swoją normę zawsze wyrabiałem, może dlatego mnie osobiście ludzie tacy jak ty nie wkurwiali. Ale było wielu takich, którzy mieli czasu na granie jeszcze trochę mniej i jak czytali komentarze tego typu, to naprawdę się im nie dziwie, że pakowali zabawki i szli do cbc. To jest tylko gra. Nie po to człowiek do niej loguje, żeby się nasłuchać "wyzwisk" od kerbirów. W c0venie nikt tego nie rozumiał. Nikt nie dbał o atmosferę. Jeszcze ludzie się dziwili, że reakcjąna ich toksyczne zachowania nie było to, że ludzie zaczeli latać na cta, tylko woleli pójść gdzie indziej.

A co do Twoich "taśm prawdy" to serio kogoś to jeszcze interesuje? Ja w tamtym czasie nawet w sojuszu nie byłem, a słyszałem tę historię z 15 razy, ile można?

[P0LR] Aramil Liodon:

--- Cytat: mkx w Wrzesień 04, 2018, 18:08:09 ---To twoje odczucie ja takich słów nie użyłem ^^.   A co do White to ja znam inna wersje od Barwy i old  Ropli.

--- Koniec cytatu ---
Nazwałeś jedne z największych polskich korporacji szambem i ludzi wpuszczonych do C0venu po Twoich złotych czasach bydłem. Cytat masz w moim poście. I Ty chcesz jednoczyć ludzi?

mkx:
A obwieściłem się gdzieś zbawcą ?
Wgl to kto Ty jesteś ? :)
Raczej nie nadajemy na tych samych falach a treści które używam tworzą się gdy pan " mało czasu " rodzina i rl lepsze " zaczyna dywagować kim on to nie jest w "exelowej" grze wtedy go warto sprowadzić do parteru :) dawniej można było jeszcze posłuchać drżącego głosu na tsie takiego osobnika. Teraz pewno macie psychloga który pomaga po przeczytaniu takich treści bądź co bądź spotkaniu się w "exelu ".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej