Eve Online > Dyskusje ogólne
Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza
Gaavrin:
--- Cytat: PC5 w Wrzesień 24, 2018, 11:02:58 ---Szczerze powiedziawszy od polskiego sojuszu wolałbym jeden porządny polski korp PvP z 20-50 aktywnymi pilotami. Dużo łatwiej wszystko ogarnąć na poziomie korpa niż sojuszu.
--- Koniec cytatu ---
Świetny pomysł. Zróbmy takiego korpa!
Jakub Trokowski:
--- Cytat: PC5 w Wrzesień 24, 2018, 11:02:58 ---Szczerze powiedziawszy od polskiego sojuszu wolałbym jeden porządny polski korp PvP z 20-50 aktywnymi pilotami. Dużo łatwiej wszystko ogarnąć na poziomie korpa niż sojuszu.
--- Koniec cytatu ---
Bez aliansu? I nie lecieć na AT? :(
[WILD5] Gagat:
--- Cytat: steven0ise w Wrzesień 24, 2018, 14:22:42 ---u nas Tide ma szerokie kontakty w EvE, ja osobiście znam tylko dobrze UAxDeath-a bo dużo z nim kiedyś gadałem jak latałem u ruskich, i na tym moje kontakty się końcą.
Tide chce prowadzić duże floty +20-200 osob
ja do tej pory robiłem raczej luźne flotki skirmishowe, i patrole po okolicy
Farefax gdy chce to też poprowadzi coś, PC5 zbiera się w sobie na piersze kroki po długiej nieobeności w sojuszu.
Ja z tidem prawie zawsze dualboxujemy z ceptorem i to czasem prowadzi do głupich wtop, ale i powtarzamy sobie tylko że jesteśmy n00bie i musimy się poprawić w ogarnięciu
2 monitorów z PVP
--- Koniec cytatu ---
Noobie to może nie, ale za to jaki skromny hehe
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Wrzesień 24, 2018, 15:11:54 ---Bez aliansu? I nie lecieć na AT? :(
--- Koniec cytatu ---
A co za problem corpowi dołożyć sojuszową flagę za 1bil - jak to np. V0LTA zrobiła?
natzz0rz:
Aż mi się ciepło na serduszku zrobiłem jak poczytałem posty o dramach z c0venu - so much memories...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej