Eve Online > Dyskusje ogólne

Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza

<< < (35/38) > >>

Amek Vi:

--- Cytat: PC5 w Wrzesień 24, 2018, 11:02:58 ---Szczerze powiedziawszy od polskiego sojuszu wolałbym jeden porządny polski korp PvP z 20-50 aktywnymi pilotami. Dużo łatwiej wszystko ogarnąć na poziomie korpa niż sojuszu.

--- Koniec cytatu ---

Świetny pomysł, przy ostatnim upadku Eso nawet ktoś to zaproponował. Tylko, że wtedy nie mógłbyś mieć 30 dyrków (w tym 20 niegrających) i swojego najważniejszego na świecie, jedynego słusznego tickera.  8)

steven0ise:
Ogólnie zgadzam się z tobą MKX, tak jest jak napisałeś i do tego dochodzi przywiązanie do Keepstarów  CBC czy szoki industry. Oni nie myślą (poprawcie mnie panowie z goonsów jeżeli tak nie jest) o tworzeniu czegoś od nowa ryzykując utratą tego co mają. C0ven jaki był taki był ale był polski i miał sova + był równo traktowany na równo z innymi sojuszami w koalicji.

Co do tego co PC5 napisał to oczywiście można tworzyć mega korp tylko jak ktoś jest ceo to czemu ma oddać ceo komuś innemu mimo że jest ceo 5 osobowej grupy.
Kiedyś powstanie Polski sojusz z sovem, zobaczycie...

Do tego jeszcze trzeba grupy odpowiedzialnych i normalnych ludzi którym się chce, mają zdolności organizacyjne i kontakty w eve.

[WILD5] Ed Beret:

--- Cytat: steven0ise w Wrzesień 24, 2018, 12:07:09 ---Ogólnie zgadzam się z tobą MKX, tak jest jak napisałeś i do tego dochodzi przywiązanie do Keepstarów  CBC czy szoki industry. Oni nie myślą (poprawcie mnie panowie z goonsów jeżeli tak nie jest) o tworzeniu czegoś od nowa ryzykując utratą tego co mają. C0ven jaki był taki był ale był polski i miał sova + był równo traktowany na równo z innymi sojuszami w koalicji.

Co do tego co PC5 napisał to oczywiście można tworzyć mega korp tylko jak ktoś jest ceo to czemu ma oddać ceo komuś innemu mimo że jest ceo 5 osobowej grupy.
Kiedyś powstanie Polski sojusz z sovem, zobaczycie...

Do tego jeszcze trzeba grupy odpowiedzialnych i normalnych ludzi którym się chce, mają zdolności organizacyjne i kontakty w eve.

--- Koniec cytatu ---

Punkt zaczepienia już jest. Ma ktoś nr telefonu do Vurionka? >:D

[WILD5] Gagat:
Ja mam, ale Steven napisał, że z normalnymi i odpowiedzialnymi ludźmi hehe. Korpa pewnie zbudować jest dużo łatwiej. W obrębie już istniejącego alliancu szczególnie. Jak na razie to chyba wasz project haven jest już blisko takich liczb i rośnie ? :)

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

steven0ise:
u nas Tide ma szerokie kontakty w EvE, ja osobiście znam tylko dobrze UAxDeath-a bo dużo z nim kiedyś gadałem jak latałem u ruskich, i na tym moje kontakty się końcą.

Tide chce prowadzić duże floty +20-200 osob
ja do tej pory robiłem raczej luźne flotki skirmishowe, i patrole po okolicy
Farefax gdy chce to też poprowadzi coś, PC5 zbiera się w sobie na piersze kroki po długiej nieobeności w sojuszu.

Ja z tidem prawie zawsze dualboxujemy z ceptorem i to czasem prowadzi do głupich wtop, ale i powtarzamy sobie tylko że jesteśmy n00bie i musimy się poprawić w ogarnięciu
2 monitorów z PVP

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej