Eve Online > Dyskusje ogólne

Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza

<< < (32/38) > >>

Qlko1:
1. Grupa zapalonych PVPerów ma oczekiwania co do ostrego contentu (najlepiej 2 jumpy za home systemem),
2. Grupa zapalonych PVPerów krzywo będzie patrzeć na każdą aktywność poza PVP allbo niezbędnym minimalnym farmieniem na PVP,
3. pkt 2. odstrasza kopaczy, producentów, handlarzy, logistyków,
4. Bez punktu nr.3 żaden alians w 0.0 nie jest w stanie się utrzymać i zachęcić nowych ludzi do wejścia (wiem po sobie, jedyny ally w 0.0 do którego mógłbym dołączyć to taki, który sprzeda mi statki na miejscu - nie mam czasu na ogarnianie logistyki/zajmowanie się gratami i fitami).

TLDR każdy z nas ma inne oczekiwania, a wielu dodatkowo brak tolerancji dla innych aktywności  :)

Problem content creatorów jest stary jak świat. Albo w aliansie jest 10 aktywnych FC, albo tych 2-ch na których wszystko się opiera wypali się po kwartale. Podobnie z logistyką, strukturami...

FITTIpalti:
"Trochę uogólnilem, ale grupa polegająca na jednej osobie, prędzej czy później umrze."

Umieramy już 8 lat.

"4. Bez punktu nr.3 żaden alians w 0.0 nie jest w stanie się utrzymać i zachęcić nowych ludzi do wejścia"

Umieramy już 8 lat

jebać producentów latamy powyżej 2j

Umieramy już 8 lat

https://vps.zse.me/kb/?a=home

Qlko1:

--- Cytat: FITTIpalti w Wrzesień 19, 2018, 22:23:17 ---jebać producentów latamy powyżej 2j

Umieramy już 8 lat

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, zdychacie 8 lat. Niewielu o was słyszało, nie rośniecie, nie macie dobrego brandu, terenu... maleńka społeczność ludzi jarajacych się fragami okupujaca kilka hangarów jednej ze stacji w Therze.

Nie zrozum mnie źle, mnie się takie granie podoba, ale mowa chyba była o dobrym polskim aliansie który ma coś do powiedzenia na arenie. To co teraz robicie jest bliższe lowsecowemu piraceniu niż ogarniętej organizacji z potencjałem.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Phunas:
z tym brandem są, ekhm, drobne problemy licencyjne...  ;D

steven0ise:

--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 19, 2018, 23:18:58 ---Dokładnie, zdychacie 8 lat. Niewielu o was słyszało, nie rośniecie, nie macie dobrego brandu

--- Koniec cytatu ---

Ty qulko a ty w minionach nie jesteś? Piszesz "wy" nie "my" ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej