Forum Gry > Inne gry

EVE: Project Galaxy

<< < (10/13) > >>

Zgudi:
Kaliando, mógłbym cię prosić byś zarzucił tutaj kilka ciekawych poradników (znalezionych w sieci, wersja np. eng) tak aby każdy mógł poczytać?

Mnie interesuje głównie to co nie wiem, czyli wszelakie misje i produkcja różnistego sprzętu, ale każdy poradnik się przyda.

Tloluvin:
Cały czas mam komunikat, że serwer jest wyłączony  :(

Zgudi:
Niby już działa, ale market jest jeszcze gorzej zabugowany niż wcześniej. Trzeba poczekać na pacz.

Ciekawe zjawisko polityczne widzę, niektórzy wypisują hasła niepodległościowe dla Hongkongu, a Chińczycy się ani trochę nie wdają w dyskusję, ale piszą między sobą by zgłosić gracza do supportu. W galaxy tab S6 jest fajny translator w dołączonym pisaku tłumaczący całkiem sprawnie czat. Firma odpowiedzialna za grę jest chińska, ciekawe czy będzie za to banować graczy. Incydentów w związku z tym było już sporo, np. w koszykówce.

Tloluvin:
Niby działa, ale nie pozwala kontynuować gry z alfy  :(

Zgudi:
Obecna wersja jest chwilowo niegrywalna. Wieczorem nie idzie wbić na serwer, a jak wbiję to nie ma połowy okienek które może się doczytają a może nie. Market nie dość, że pusty to prawie nie funkcjonuje z powodu błędów na co narzeka cały czat, więc nie tylko u mnie. PVE wydaje się zbugowane bo manualne ustawianie orbity 5km i tak jest nie wiedzieć czemu po chwili automatycznie zmieniane na 15km przez co odlatuję za daleko i muszę ciągle z tym walczyć spamując 5km. W PVP takie akcje będą skutkować albo wypuszczeniem celu albo śmiercią. Na razie jest lipa. Może za tydzień, dwa będzie lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej