Forum Gry > Inne gry
EVE: Project Galaxy
Zgudi:
--- Cytat: Skaza w Grudzień 02, 2019, 12:17:43 ---Porównywanie EVE Online oraz EVE Echoes jest niepoważne. Przecież to dwa zupełnie odmienne produkty. Owszem, akcja rozgrywa się w bardzo podobnym świecie, zbudowanym w oparciu o doskonale znany New Eden, ale na tym podobieństwa kończą się. Natomiast różnic jest naprawdę mnóstwo. Gry różnią się modelem biznesowym, mechaniką i sposobem rozgrywki, grupą docelową...
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko nie jest niepoważne co jest sensowne. Gierka choć ma mnóstwo modyfikacji w stosunku do wersji desktopowej ma też dużo podobieństw które możnaby długo wymieniać, np. projekty statków, stacji, systemów to kopia, ten sam soundtrack. Teoretycznie target jest zupełnie inny, czyli garbate nastolatki z nosem w telefonie.
--- Cytuj --- Niestety pisali również, że 1.0 zaczynają wszyscy od 0 i progres nie będzie przenoszony.
--- Koniec cytatu ---
No cóż. Wolałbym być teraz na etapie grania którego progres nie pójdzie w kosz. Czyli dalej trzeba czekać.
Mam kilka pytań do znawców tematu:
1. Na markecie nie mogę nic kupić i mam komunikat: "Exceed maximum number of orders". Statki kupiłem na stacji Amarr VIII Orbis Moon 4 w której dokuję. Zakupione rzeczy dostarczane są po jakiś bliżej nieokreślonym czasie do mojego hangaru w czasie liczonym raczej w godzinach niż minutach. Gdzie sprawdzić ile mam czekać i dlaczego muszę czekać?
2. Market jest prawie pusty, potrzebne itemy do zafitowania statku są najczęściej zupełnie niedostępne albo jest ale ledwie kilka sztuk w kosmicznych cenach 15j dalej. Gdzie się udać i co zrobić aby kupić chociaż niektóre niezbędne podzespoły?
3. Na localu większość graczy napieprza krzaczkami po chińsku, koreańsku, japońsku, co więcej po angielku można rok prosić aby ktoś coś podpowiedział a i tak można się nie doczekać. Jest tam jakiś kanał dla ludzi piszących w europejskich języjach, kanał eng, pl, lub help?
Kaliando:
1. Jest jakiś bug czy też jam związany z marketem. Aktualnie walczą, aby to naprawić. Po zakupie sprzęt powinien być w hangarze od razu.
2. Problem wczesnego stadium gry. Ludzie wyprodukują to będzie stuf na markecie. Najłatwiej uzbierać fit na zbieraniu sprzętu z ratów. Problem tylko, że musisz mieć tech level, aby używać lepszych modułów.
3. Najłatwiej na Discordzie dowidzieć się czegokolwiek. Tym razem wrzucili nawet jakieś tutoriale.
Qlko1:
Zainstalowałem.
Samouczek każe mi lecieć do systemu 2j od jita.
Na stacji mam kupić condora.
Kup i dostarcz na stację nie działa, więc kupuję bez opcji odbioru w Jita.
Kilkam kup, kasę z walleta pobrało mi 5 razy.
Lecę do jity po odbiór. Na bramie wyjebało grę... nie mogę zalogować.
Kurtyna
Zgudi:
--- Cytat: Qlko1 w Grudzień 02, 2019, 17:23:47 ---Zainstalowałem.
Samouczek każe mi lecieć do systemu 2j od jita.
Na stacji mam kupić condora.
Kup i dostarcz na stację nie działa, więc kupuję bez opcji odbioru w Jita.
Kilkam kup, kasę z walleta pobrało mi 5 razy.
Lecę do jity po odbiór. Na bramie wyjebało grę... nie mogę zalogować.
Kurtyna
--- Koniec cytatu ---
Wszystkie wyżej problemy miałem. To lagi spowodowane niewydolnymi serwerami. Miejmy nadzieję, że naprawią.
Kaliando:
5:36
--- Cytuj ---We fixed a Market bug that might cause Market page lagging. Please restart your client to update.
--- Koniec cytatu ---
13:58
--- Cytuj ---Jita's server has been fixed. But we strongly suggest you leave Jita after login, especial avoid doing the Tutorial in Jita.
And we are working on the jam of market.
--- Koniec cytatu ---
20:36
--- Cytuj ---Server is Up!
--- Koniec cytatu ---
Jak widać beta to nie alfa. Kolejny raz zima zaskoczyła drogowców.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej