Śmietnisko > Off Topic

Piżama party next generatoion :P

<< < (15/16) > >>

Xeyo:
Ogladam obydwa seriale. Jak sie nie za duzo oczekuje, to sa OK. Nic mniej, nic wiecej.

Zaden z nich nie dorasta na przyklad do Babylon 5.

Ulf Nitjsefni:
Właśnie jestem na drugim sezonie Babylon 5 (widziałem wcześniej pojedyncze odcinki, nigdy całości) i powiem, że gdyby ktoś to dzisiaj wziął na warsztat i poprawił efekty to byłaby mieszanka piorunująca. Z dawniejszych seriali to miło wspominam Space Above and Beyond (jeden sezon raptem, ale bardzo fajny o wojnie z obcymi). Z nowych to nic nie przebija The Expanse. Tam się dzieje dopiero :D

Xarthias:
Ej, jak ktoś powie, że półfinał sezonu był słaby, to normalnie zarobi banana  ;D ;D ;D :P
I były cycki (sic!). Klingońskie, ale zawsze :P

Co myślicie, Voq = Ash i możemy liczyć w kolejnej serii na potomka człowiekowulkanki i klingonoczłowieka?  >:D >:D >:D

Azbuga:
ktoś by mógł powiedzieć klingonom że jak się ma więźnia to potrzeba strażnika... tak z jednego chociaż. Cholera ile osób uciekło już z klingońskiego więzienia w te parę odcinków? średnio chyba jedna na odcinek wychodzi...

poza tym po cholerę do siebie strzelać, jeśli można sobie na pokłady teleportować ludzi to można i bomby chyba.

mnie takie rzeczy rażą

Dux:

--- Cytat: Azbuga w Listopad 15, 2017, 07:14:18 ---poza tym po cholerę do siebie strzelać, jeśli można sobie na pokłady teleportować ludzi to można i bomby chyba.

--- Koniec cytatu ---

A jak już się kogoś teleportuje, to można chociaz to zrobić dokładnie w to miejsce, gdzie mają postawić ten cholerny nadajnik, a nie ze potem muszą maszerować te 600m (jak w ostatnim odcinku), by dojść do celu. Byłoby szybciej, wydajniej i bezpieczniej :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej