Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Nauka o EVE - dyskusja
Tloluvin:
--- Cytat: steven0ise w Styczeń 17, 2017, 16:05:52 ---ale szukasz korpa PVP czy PVE? Bo grając kilka godzin tygodniowo i żeby zarobić jeszcze na plexa to chyba bardziej PVE...
--- Koniec cytatu ---
To nie dla mnie. Nie dość, że nie mam pomysłu na wykorzystanie moich 150m SP to jeszcze od wakacji jestem na przymusowym urlopie od EVE do czasu aż wykrystalizuje mi się sytuacja z robotą i w ramach samopomocy tylko reakcjami na POSach się zajmuję, które i tak zajmują mi za dużo czasu.
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Styczeń 17, 2017, 20:18:00 ---W duzym skrocie jesli juz pisze do osoby, ktora ma duzo SP...
--- Koniec cytatu ---
Dzięki. Przekażę dalej i może namówię kolegę do powrotu do EVE
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Styczeń 17, 2017, 20:18:00 --- Oczywiscie w LP, a zamiana LP jak wiesz co i jak z tym, jak to ugryzc a min to na szkoleniu z handlu tlumacze jak sie to latwo i szybko robi.
--- Koniec cytatu ---
Nie ogarniam wymiany LP za isk, ale zakładałem, że nie ja będę to tłumaczyć więc nie musze :P
[NAUKE] Son of Rainbow:
Szkolenie otwarte:
Prowadzacy jak i FC szanowny Pan Teh Gaunt. Szkolenie small scale pvp. Po szkoleniu jak to w zwyczaju jest w Nauce o EvE praktyka i lecimy sie bawic czyli mordowac, gwalcic i prawdopodobnie tez spadac. Kazdy kto chce moze brac udzial i serdecznie zapraszamy. Startujemy w poniedzialek o 19:00 czasu polskiego z systemu Orvolle. Szczegoly odnosnie proponowanych fitow przez Mr. Gaunt zostana podane na kanale Nauka o EvE. Dla wszystkich osob chcacych brac udzial w tej flocie obligatoryjny jest TS - ts.killan.fr:9991.
Na centrali zapewne bede robil do poniedzialku update.
Gaunt:
Wbijać parówki, lecimy będzie fun i kille :D
Jakub Trokowski:
Na kanale pisali, że cepy mile widziane - mogę w jednym przylecieć.
Ale poproszę o info w jakim systemie mogę się stawić będąc w caldaryjskiej milicji. (Oraz jakie są przewidywane szanse straty poda. :P)
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Styczeń 22, 2017, 21:18:53 ---Na kanale pisali, że cepy mile widziane - mogę w jednym przylecieć.
Ale poproszę o info w jakim systemie mogę się stawić będąc w caldaryjskiej milicji. (Oraz jakie są przewidywane szanse straty poda. :P)
--- Koniec cytatu ---
przerzuilismy juz wiekszoc statkow altami o orvolle by doleciec tam shuttlami. Strata statku jak i poda wysoce wysoka:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej